Mergi direct la conținut »
Ludovic Orban: "Majoritatea PSD-ALDE, în frunte cu Dragnea și cu Iordache, nu dau doi bani pe opiniile și expertiza acestor prestigioase instituții"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ludovic Orban: "Majoritatea PSD-ALDE, în frunte cu Dragnea și cu Iordache, nu dau doi bani pe opiniile și expertiza acestor prestigioase instituții"

Ludovic Orban: „Majoritatea PSD-ALDE, în frunte cu Dragnea și cu Iordache, nu dau doi bani pe opiniile și expertiza acestor prestigioase instituții”

Ludovic Orban, preșdintele PNL, a afirmat PSD și ALDE "nu dau doi bani" pe opiniile și expertizele Comisiei de la Veneția. Într-o postare pe care a făcut-o pe Facebook, președintele PNL, Ludovic Orban, susține că PSD și ALDE s-au împotrivit adoptării cererii de asistență pentru elaborarea modificărilor la coduri și la legile justiției. "IRESPONSABILI În plenul Comisiei de la Veneția, Florin Iordache a solicitat asistența experților Comisiei în elaborarea modificărilor la coduri și la legile justiției. Secretarul comisiei și-a arătat disponibilitatea de a sprijini această cerere, făcând precizarea că nu Iordache, ci conducerea Camerei Deputaților sau Senatului trebuie să formuleze cererea.

De Dana Aramă,

Astăzi, în Biroul Permanent al Camerei Deputaților, am solicitat adoptarea cererii de asistență către experții Comisiei de la Veneția și cei ai Comisiei Europene. Majoritatea PSD-ALDE, în frunte cu Dragnea și cu IORDACHE, au votat împotriva cererii PNL, arătând că nu dau doi bani pe opiniile și expertiza acestor prestigioase instituții.

Și asta, cu o zi înainte de raportul MCV și de rezoluția din Parlamentul European, care amândouă fac referiri exprese la recomandările Comisiei de la Veneția. Se vede din ce în ce mai clar că Dragnea și Tăriceanu acționează premeditat împotriva apartenenței noastre la Uniunea Europeană, pentru că altfel nu există nicio explicație pentru acțiunile lor sistematice contrare principiilor, valorilor și reglementărilor europene”, a precizat Ludovic Orban pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Citește și: Ilie Năstase s-a căsătorit cu iubita lui? Reacția fostului mare campion la zvonurile legate de cununia civilă (FOTO)

Close
Închide
  Close