Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Apelul disperat făcut de mama româncei care a murit în Germania, după ce a fost bătută de un proxenet
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV/ Apelul disperat făcut de mama româncei care a murit în Germania, după ce a fost bătută de un proxenet

EXCLUSIV/ Apelul disperat făcut de mama româncei care a murit în Germania, după ce a fost bătută de un proxenet

Georgeta Grațiela Condea, mama tinerei din Prahova care a murit în Germania după ce a fost bătută în 2014 de un proxenet și a stat patru ani în comă, a declarat pentru Libertatea că nu a fost anunțată de nicio autoritate a statului român despre moartea fiicei sale, ci a primit vestea de la Larisa Ștefan, o prietenă a Ioanei.

De Cristian Simion,

Femeia spune că a luat legătura cu autoritățile din Germania, care au informatt-o că trebuie să plătească cinci mii de euro pentru a putea aduce trupul tinerei în țară.

Familia vrea să o înmormânteze în cimitirul din Bobolia, satul ei natal, care aparține localității prahovene Poiana Câmpina.

„Sub nici o formă nu vreau să o las acolo.  Vrem să o aducem acasă, aici, la Bobolia”, a declarat Gratiela Condea pentru Libertatea.

Gratiela Condea a mai spus că ultima oară și-a văzut fiica în luna aprilie, în urmă cu un an.

„De atunci nu am mai văzut-o, că nu am avut posibilitatea să merg la ea”, spune mama Ioanei, care a precizat că în ultimii doi ani și jumătate, fata a fost internată într-un azil din Koln.

Femeia mai spune însă că nu are cei cinci mii de euro necesari repatrierii. Gratiela Condea a declarat că la acest moment nu dispune de cei cinci mii de euro necesari repatrierii trupului Ioanei și că face un apel la cei care o pot ajuta să strângă această sumă. Ea a mai spus că în zilele următoare va pleca în Germania să discute cu autoritățile de acolo detalii legate de aducerea trupului fiicei sale în țară.

Cei care vor să ajute familia pentru a strânge acești bani pot dona în contul RO40INGB0000999906415286 deschis pe numele Georgetei Grațiela Condea.


Citește și:

Firma fostului angajat al guvernului care a spus că „manifestanții din 10 august trebuiau mitraliați” a primit, fără licitație, 19.000 de euro din bani publici

Close
Închide
  Close