De Cristina Sterian,

Femeia locuia în același bloc cu părinții ei pe care îi vizita frecvent. Așa s-a întâmplat și aseară. Tânăra a mers în apartamentul părinților, iar într-un moment de neatenție a acestora fata a luat pastilele de inimă ale mamei și s-a refugiat într-o cameră. Ea a fost găsită în jurul orei 22 00 de către unul dintre părinți. Fata leșinată, motiv pentru care oamenii șocați au sunat rapid după Ambulanță.

Tânăra a fost preluată în stare de inconștiență și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, unde a murit în scurt timp, în pofida tututor eforturilor făcute de medici.

Decesul tinerei a fost anunțat ulterior de către soțul său pe contul de Facebook al Dianei: ”Dumnezeu să te odihnească în pace, Doduțo, veșnic te voi iubi”, a scris pe Facebook soțul tinerei.

Surse din rândul cunoscuților spun că tânăra ar fi suferit de depresie, ea fiind internată și în trecut în Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca.

”Haideți să nu mai judecăm fără să știți ce s=a întâmplat! Să nu condamnăm pe nimeni pentru ce s-a întâmplat! S-a sinucis ea, așa se întîmplă când depresia nu este tratată!”, a scris o prietenă de-a Dianei pe Facebook în această dimineață.

Potrivit unor apropiați ai familiei, fata suferea de depresie și ar fi încercat și altă dată să își ia viața. Aceleași surse spun că tânăra mamă s-ar fi certat cu soțul său.

Diana avea o fetiță de un an care va crește de acum înainte fără mamă.