De Ana Hațeg,

”Astăzi am primit ultimul aviz solicitat pe parcursul acestei proceduri de la toate instituțiile implicate în această derulare a evenimentelor. S-a decis declasificarea raportului. Informarea cu privire la incidentele din 10 august este declasificată”, a declarat ministrul.

În continuare el a anunțat că acest raport, declasificat, a fost trimis tot în cursul zilei de joi către DIICOT, unde există un dosar penal pe rol. ”DIICOT ne-a comunicat că ia act de acest raport și îl poate folosi în ancheta penală”, a continuat Vela.

Informațiile din raport nu vor fi făcute, însă, publice. ”Având în vedere că este o anchetă penală în desfășurare, datele din raport sunt la dispoziția DIICOT. Această procedură și tot ce se derulează în acest dosar nu este public, informațiile să le cereți DIICOT”, a mai spus Velea.

Citeşte şi:

Cum s-a împărțit societatea românească în scrisori deschise și avertismente de boicot al votului față de decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu discuta cu rivala sa

Munca nevăzută din spatele recordului celor 675.000 de voturi din diaspora

Discurs al lui Florentin Pandele în apărarea catedralei de 105 milioane de lei din Voluntari: ”Credință și națiune, părinți români, nu soroșist din ăștia!”

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri