Mergi direct la conținut »
Maria Vasii, fosta avocata a lui Dragnea, revoltată de declarațiile lui Carmen Dan
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Maria Vasii, fosta avocata a lui Dragnea, revoltată de declarațiile lui Carmen Dan

Maria Vasii, fosta avocata a lui Dragnea, revoltată de declarațiile lui Carmen Dan

Fosta avocată a liderului PSD Liviu Dragnea, Maria Vasii, a criticat declarațiile făcute de Carmen Dan cu privire la incidentele violente de pe 10 august, din Piața Victoriei. 

Maria Vasii a mărturisit că a fost revoltată de acțiunea Jandarmeriei Române la mitingul diaspora,  în urma cărora 452 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Avocata care l-a reprezentat pe Liviu Dragnea în dosarul Referendumul a criticat declarațiile făcute de Ministrul de Interne despre acțiunile de forță ale Jandarmeriei, acuzând-o pe Carmen Dan de detașare.

„Sunt solidartă cu strigătul de durere al cetăţenilor români din afara ţării. Mă aştept ca procurorii militari să îi sancţioneze pe jandarmi. Am fost revoltată de declaraţiile ministrului Carmen Dan, am fost revoltată de acţiunea Jandarmeriei(…)Atâta detaşare din partea unui ministru? Nu cred că acesta este guvernul nostru”, a declarat Maria Vasii, sâmbătă, pentru Antena 3.

Ministrul de Interne a declarat, în conferința de presă susținută după incidentele violente din Piața Victoriei, faptul că nu ea a fost cea care a dat ordin Jandarmeriei să intervină în forță, vineri seară, după ora 23:00. Ea susține că „nimeni nu poate acuza Jandarmeria că a înclcat legea”, subliniind faptul că evenimentele de vineri nu au fost „o dispută între cetățenii pașnici și jandarmi”. Carmen Dan i-a răspuns și președintelui Klaus Iohannis, după acuzațiile șefului statului.

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze
Recomandări

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

Peste 450 de persoane, printre care și jandarmi, au fost rănite în timpul protestelor de vineri seară, 10 august. O jandarmeriță a fost grav agresată de protestatari, iar printre cei abuzați s-au numărat și cetățeni nevinovați.

Jandarmeria a fost acuzată că a făcut abuz de autoritate și a agresat o parte dintre protestatarii nevinovați. La rândul lor, unii protestatari au agresat, verbal și fizic, jandarmi.


Mihail Bumbeş, unul din oamenii care au făcut scut în jurul femeii jandarm bătute: „Era normal să încercăm să-i salvăm”


 

Close
Închide
  Close