Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE/ Noi imagini cu momentul în care femeia jandarm din Piața Victoriei este lovită și i se ia pistolul (FOTO și VIDEO)

UPDATE/ Noi imagini cu momentul în care femeia jandarm din Piața Victoriei este lovită și i se ia pistolul (FOTO și VIDEO)

Doi jandarmi, dintre care o femeie, au fost luați la bătaie de protestatari. Violențele au avut loc în momentul în care un contingent de jandarmi a încercat evacuarea pieței. Cei doi jandarmi au fost izolați de grup de o parte din manifestanți iar asupra lor s-au năpustit protestatarii cu o ploaie de lovituri.

UPDATE ora 14:05. Apar noi imagini cu momentul în care femeia jandarm din Piața Victoriei este lovită.

Mai multe imagini de la fața locului surprind momentul în care femeia jandarm din Piața Victoriei este lovită și i se ia pistolul.

Femeia jandarm a fost internată la Spitalul Floreasca din Capitală, cu suspiciune de fractură de coloană cervicală. Femeia nu a putut fi protejată de violențe nici de protestatari care au intervenit pentru a face scut în jurul ei și a o scoate din mijlocul incidentelor.

Close
Închide
  Close