De Răzvan Mihalașcu,

Tânărul de 24 de ani ar urma să revină în România pentru a fi audiat de procurori referitor la accidentul pe care l-a produs și în care a murit un bărbat, transmite Antena 3.

Din datele primite de procurori de la medicii italieni reiese că Mario Iorgulescu nu este păzit, el fiind vegheat doar de familie, într-o clinică din Milano, transmite Antena 3.

Fiul lui Gino Iorgulescu a fost deconectat de la aparate, se simte bine și a început să mânânce. Informațiile despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu au fost puse la dispoziția procurorilor, prin ordin european de anchetă, de către unitatea medicală.

Pe 23 septembrie, Mario Iorgulescu a fost transferat la un spital din Italia, în ciuda recomandărilor medicilor de la Spitalul Elias din București, unde acesta a fost internat după accidentul pe care l-a provocat. Tatăl său, Gino Iorgulescu, a plătit aproape 30.000 de euro pentru a-și duce fiul la tratament în Italia.

Mario Iorgulescu nu poate fi audiat

Din acel moment, procurorii au decis să nu suspende ancheta și nici să nu se deplaseze în Italia pentru a-l audia pe Mario Iorgulescu, notează sursa citată. Anchetatorii așteaptă ca fiul președintelui LPF să se întoarcă în România.

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis
Recomandări

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

„În aceste momente, audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă și, în consecință, nu este permisă interacțiunea. De la internare și până acum, starea sa prezintă îmbunătățiri”, este răspunsul trimis de spitalul din Milano, conform Antena 3.

Fiul lui Gino Iorgulescu era băut și drogat când a produs accidentul

În noaptea de 7 spre 8 septembrie, Mario Iorgulescu a fost victima unui grav accident rutier, provocat chiar de el, pe șoseaua Chitilei din București, în urma căruia un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața.

Fiul lui Gino Iorgulescu a urcat băut și drogat la volan. El avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și consumase cocaină, când a produs accidentul.

Citeşte şi:

Mario Iorgulescu, student de top în Elveția, vedeta cluburilor de noapte din România. Scandalurile în care a fost implicat fiul șefului LFP

OFICIAL: Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și consumase cocaină, când a produs accidentul

A sugrumat trei femei cu mâinile goale, apoi a vândut heroină în pușcărie, dar instanța l-a eliberat, printre altele, pentru „Programul de prevenție primară a violenței domestice”

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură