Mergi direct la conținut »
Mărturia cutremurătoare a mamei care și-a văzut copilul murind într-o mașină prinsă în aglomerația din trafic: "Mai am un băiat. Nu știu cum să-i spun că fratele lui nu mai e"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mărturia cutremurătoare a mamei care și-a văzut copilul murind într-o mașină prinsă în aglomerația din trafic: "Mai am un băiat. Nu știu cum să-i spun că fratele lui nu mai e"

Mărturia cutremurătoare a mamei care și-a văzut copilul murind într-o mașină prinsă în aglomerația din trafic: „Mai am un băiat. Nu știu cum să-i spun că fratele lui nu mai e”

Ioana, româncă în vârstă de 38 de ani care și-a văzut fiul de 11 ani murind din pricina unei crize de astm, în timp ce se afla într-o mașină blocată în traficul din centrul orașului Roma, a făcut mărturisiri cutremurătoare.

De Octavian Cojocaru,

„Mergeam la o întâlnire cu alergologul, am ajuns de cinci ori la Urgenţe la Bambino Gesu cu băiatul, ultima oară pe 2 aprilie, când a făcut o criză respiratorie, atunci i-au dat cortizon, l-au stabilizat şi l-au trimis acasă. Aveam de făcut analize complexe, nici nu ştim ce a avut”, a spus românca, pentru ilmessaggero.it.

Băiatul a făcut un şoc anafilactic şi nu a mai putut fi salvat. „Mai am acasă un băiat, mai mare, nu ştiu cum o să îi pot spune că fratele lui mai mic a murit. Antonio e acum un înger, mă veghează de sus, dar nu cred că pot să trăiesc fără el. Copiii mei au fost lumina mea!”, a mai adăugat românca.

Medicii s-au chinuit 50 de minute să-l salveze pe Antonio, băiatul de 11 ani, dar intervenția lor n-a avut succes.


Citește și: 

Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

Close
Închide
  Close