De Costin Popa,

UPDATE ora 11:40 Dan Bucura a intervenit prin telefon în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX și a mai precizat că „am completat hârtii cu întrebări ridicole, gen dacă în ultimele 14 zile am luat contact cu cineva bolnav de coronavirus. Eu ce trebuia să răspund? Păi, eu am capacitatea să știu dacă am întâlnit o asemenea persoană?”.


“Am fost în primul avion care a aterizat la București, direct din patria coronavirusului italian (provincia Lombardia). Adică zborul de Bergamo care a aterizat undeva la ora 15. Anunțurile lui Arafat, Streinu Cercel și alții vorbeau încă de dimineața despre o carantină strictă, culoare separate, asistență medicală și alte măsuri luate pentru toți cei ce vor veni din Italia… Povești și minciuni! În afară de polițiștii de Frontieră, depășiți oricum de situație, nu ne-a întâmpinat nimeni. Ne-au înghesuit ca pe vite într-un holișor, unde am completat niște formulare. Fiecare cum a vrut și cum a știut. Apoi le-am predat acelorași polițiști. Nimeni nu ne-a spus nimic de vreo carantină, de obligații sau masuri de prevenție!”, a scris Dan Bucura pe pagina lui de Facebook.

Pasagerii care sosesc la aeroportul Henri Coandă din zonele din Italia afectate de coronavirus (Milano, Bergamo, Treviso, Torino) vor intra în ţară pe fluxul destinat zborurilor charter şi vor completa un scurt chestionar cu datele de identificare şi alte informatii relevante, informează reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), citați de Agerpres.

Sursa: Inquam / Octav Ganea

Citeşte şi:

Cât de pregătiți suntem să facem față unei epidemii de coronavirus în România? Spitale care nu au cultul regulilor și un guvern care nu știe să comunice

Raed Arafat, anunț îngrijorător despre extinderea coronavirusului în Europa: “Este doar o chestiune de timp”

Pasagerii și echipajul unei curse Milano-Craiova au fost lăsați să plece acasă. Autoritățile anunțaseră, inițial, că îi duc într-un campus izolat