MENIU CAUTĂ
07 Oct. 2017 14:51

Masacru în Las Vegas | Ce scrie pe biletul găsit în camera de hotel a lui Stephen Paddock

Distribuie

Motivul atacului armat în Las Vegas încă nu a fost elucidat, deși o mulțime de detalii din viața autorului au ieșit la iveală. Acesta avea în camera sa de hotel zeci de arme, dar și un bilet Acum a ieșit la iveală și ce scria în acel bilet, notează Metro. co.uk.

Stephen Paddock a fost găsit mort în camera sa aflată la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay. El s-a sinucis când a văzut pe camerele video pe care le instalase că autoritățile ajung la el. În jurul lui au fost găsite numeroase arme de foc, cartușele muniției folosite în masacru, dar și un bilet care era pe noptieră.

Autoritățile nu au reușit să afle prea multe informații din acest bilet, care a fost trimis spre analiză. Se pare că nu este vorba despre un bilet de adio, căci acesta conține mai multe numere aleatorii, aparent fără nicio semificație. Experții încearcă să afle însă ce a vrut Stephen Paddock să noteze, în speranța că vor dezlega misterul din spatele celui mai sângeros atac din istoria Statelor Unite.

Se pare că acesta ar fi avut un plan de a evada din clădire, însă autoritățile nu au oferit prea multe detalii. Totodată, în mașina sa, parcată în apropiere, se aflau zeci de kilograme de explozibili. Astfel, în urma acestui atac, rămân în continuare multe întrebări fără răspuns.

Cronologia atacului armat din Las Vegas:

Stephen Paddock a tras timp de zece minute asupra celor 22.000 de oameni care erau prezenți la festivalul Route91. 58 dintre ei au fost uciși, în timp ce alți 480 au fost răniți. Printre aceștia se numără și un român, care a ajuns în stare critică la spital. El a fost salvat de o fată pe care a cunoscut-o cu doar câteva minute înainte.

ora 22.05 (luni, 8.05, ora României): Stephen Paddock deschide focul asupra concertului

ora 22.12: Doi poliţişti sosesc la etajul al 31-lea al Mandalay Bay şi spun că tirurile provin de la etajul de deasupra

ora 22.15: Sunt trase ultimele focuri de armă

ora 22.17: Cei doi poliţişti ajung la etajul al 32-lea al hotelului

ora 22.18: Un agent de securitate le spune poliţiştilor că a fost rănit, după ce Stephen Paddock a tras asupra sa prin ușa camerei de hotel. El le autorităților indicaţii despre localizarea camerei atacatorului. Peste 200 de gloanţe au fost trase din camera acestuia către hol

ora 22.26-22.30: Opt agenţi de poliţie ajung la etajul al 32-lea al hotelului şi se îndreaptă către cameră, pentru a vedea dacă sunt şi alţi atacatori sau răniţi

ora 23.20: Sunt folosiți explozivi pentru a arunca în aer ușa camerei de hotel, dar și pentru a intra în interior. Ofițerii îl găsesc pe Stephen Paddock pe jos, acesta alegând să se sinucidă

ora 23.27: Poliţia forţează a doua uşă şi constată că nu mai este nimeni altcineva în apartament


Citește și:

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii