Mergi direct la conținut »
Matteo Politi avea asupra sa un atestat de recunoaștere a studiilor, dar care nu îi dădea drept să practice medicina. Iată documentul / FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Matteo Politi avea asupra sa un atestat de recunoaștere a studiilor, dar care nu îi dădea drept să practice medicina. Iată documentul / FOTO

Matteo Politi avea asupra sa un atestat de recunoaștere a studiilor, dar care nu îi dădea drept să practice medicina. Iată documentul / FOTO

Falsul medic italian Matteo Politi, reținut pentru înșelăciune, a prezentat anchetatorilor un document autentificat anul trecut de Ministerul Educației Naționale. Potrivit actului, bărbatului i-a fost recunoscută diploma de studii, eliberată de Universitatea din Priștina.

De Remus Vlad,

Documentul a fost depus la dosar prin avocatul italianului, în momentul în care a fost adus la audieri de polițiști la Secția 4 de Poliție din Capitală.

Deși reprezentanții Ministerului Educației au recunoscut studiiile pe care italianul Matteo Politi le-ar fi făcut la Priștina, în act este menționat clar că Matteo Politi nu poate profesa ca medic. De asemenea, nu poate folosi atestatul în scopuri academice.

Matteo Politi avea asupra sa un atestat de recunoaștere a studiilor

Pe de altă parte, Ministerul Educației menționează că italianul, în calitate de titular al documentelor, își asumă răspunderea cu privire la autenticitatea acestora.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă documentul prezentat de italian este unul autentic.


Citește și Matteo Politi avea o poliţă de malpraxis, din februarie 2018. Sorina Pintea: „Există clinici serioase care l-au refuzat, pentru că nu avea dosarul complet”

Prelipceanu, despre cazul escrocului Matteo Politi: „Nu ar fi trebuit să devină publică această informație”. Tolontan: „Avem un singur lucru de spus: Jurnaliștii nu scriu pentru procurori!”

Matteo Politi avea doi colaboratori la o clinică din România. Cine sunt „medicii” care-l ajutau

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Libertatea a vorbit cu medicul estetician la care a ajuns o pacientă mutilată de Matteo Politi: „Neavând cunoștinte medicale, poți să faci astfel de complicații”

FOTO | Cum arată sânii unei paciente care spune că a fost operată de falsul medic italian Matteo Politi. Doctorul Radu Ionescu: „Situația acestui impostor este mult mai gravă. Mă refer la mutilările pe care le-a efectuat”

Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!


 

Close
Închide
  Close