Mergi direct la conținut »
Mătușa criminalei de la Dristor 1: “Înseamnă că e nebună, mânca-ți-aș ochii”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Mătușa criminalei de la Dristor 1: “Înseamnă că e nebună, mânca-ți-aș ochii” VIDEO

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Joi, 14 decembrie 2017, 21:11

Mătușa criminalei de la stația de Metrou Dristor a aflat de la vecini despre crima comisă de nepoata sa, Magdalena Șerban. Jana Șerban povestește că a fost vizitată de femeie în urmă cu aproximativ patru luni și știe că între ea și părinții ei existau conflicte.

Ad placeholder

Jana Șerban locuiește în cartierul craiovean Catargiu și spune că și-a văzut ultima dată nepoata în vară, însă nu i-a povestit ce a făcut în tot timpul în care a stat plecată în Spania.

“Am auzit că s-ar fi îmbolnăvit de cap”, spune Jana Șerban, însă acestea sunt singurele informații pe care le are despre nepoata sa.

A aflat de tragedia de la Dristor 1 de la niște vecini însă nu deține toate informațiile legate de crima comisă de Magdalena.

“Nu am văzut la televizor. Îmi spuseră vecinii pe aici. Că ar fi făcut accident cu cineva, acum îmi spusă o fată la magazin”, spune femeia închindându-se în timp ce aude de crima comisă de nepoata sa, Magdalena.

Nici pe fratele ei, tatăl Mădălinei, Nicolae Șerban, nu l-a mai văzut de ceva timp. “Omul mucește și el pe unde poate, stă pe unde poate. A plecat de la ei că s-a luat cu ei la ceartă”, povestește mătușa Magdalenei despre relația fratelui ei cu soția și copiii acestuia.

“Sunt împreună, iar se împacă, iar se desparte, nu sunt despărțiți așa definitiv”, a mai completat aceasta.

Femeia, în vârstă de 66 ani, spune că o relație rece a avut și ea cu nepoata din cauza comportamentului acesteia, însă niciodată nu și-a dat cu părerea despre problemele din familia fratelui ei.

“M-am apucat și eu cu ea (n. red. cu Magdalena) că nu era de treabă aici. Se apuca cu mă-sa, se apuca cu tac-su. (…) Luaseră o locuință, care mai de care să șadă în ea, au avut și ei apartament și s-au împărțit acolo. Nu mă bag la cumnată-mea și nici la frate-meu, nici la copiii lui”, a mai spus Jana Șerban.

Femeia nu știe ce pedeapsă ar trebui să primească nepoata sa pentru crima comisă, însă bănuiește că și-ar fi pierdut mințile.

“Nu a făcut bine, înseamnă că e nebună, mânca-ți-aș ochii, i-auzi Doamne. Păcat de Dumnezeu și de ea că e tânără. Înseamnă că e mintală, că e nebună, că un om sănătos nu ar face așa. Am și eu 66 ani, sunt bătrână … soarta. Nu a fost căsătorită, la școală a fost. Meserie a avut, a fost și ospătară, a fost și la o brutărie (…) Dumnezeu știe ce merită. Dumnezeu a lăsat-o rău. Ea crezi că a fost conștientă dacă a ajuns în halul ăsta? Cine dorește răul la cineva? Mintea omului nu judecă”, a concluzionat Jana Șerban, mătușa Magdalenei Șerban.

Femeia locuiește într-o casă dintr-un cartier aflat la marginea Craiovei, aici existând o cameră închisă cu lacăt de către tatăl Magdalenei Șerban, Nicolae. Când bărbatul dă pe la imobil, de cele mai multe ori nici nu vorbește cu sora lui.

Ad placeholder

Vecinii Janei Șerban susțin că bărbatul nu consumă băuturi alcoolice și în ultimii ani a muncit în Spania.


Citește și: Ce mesaj și-a scris în palmă asasina de la metrou, după comiterea crimei


 

Cum și-a dat seama Dan Petrescu că are coronavirus: „S-a întâmplat în primele două zile”
PARTENERI - GSP.RO
Cum și-a dat seama Dan Petrescu că are coronavirus: „S-a întâmplat în primele două zile”
Harta clanurilor interlope din România. Legătura neștiută a lui Liviu Dragnea cu Duduienii și Emi Pian
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Harta clanurilor interlope din România. Legătura neștiută a lui Liviu Dragnea cu Duduienii și Emi Pian
Horoscop 8 august 2020. Capricornii trebuie să se ocupe de familie, să facă ceea ce le face plăcere
HOROSCOP
Horoscop 8 august 2020. Capricornii trebuie să se ocupe de familie, să facă ceea ce le face plăcere
RECOMANDĂRI
Parteneri
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close