De Răzvan Mihalașcu,

Întreaga afacere a mecanicului a fost descoperită de un polițist care le-a povestit superiorilor din IPJ Vaslui despre preocupările lui Neculai Mihăilă, zis și „Abțibild”, relatează vremeanoua.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui au finalizat cercetarea penală în cazul mecanicului auto acuzat de șantaj și proxenetism. Potrivit anchetatorilor, Neculai Mihăilă (foto) ar fi reușit să convingă patru tinere din localitatea Negrești, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, să se prostitueze.

sursă foto: Adevărul

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani a cerut să fie eliberat din arest, însă instanța i-a respins solicitarea.

La începutul lunii mai, Neculai Mihăilă, care lucra ca mecanic auto și șofer în cadrul Inspectoratului de Poliție Vaslui, a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul acuzat de proxenetism și șantaj a fost ridicat de polițiști care au făcut două descinderi în locuințele bărbatului din Vaslui și din localitatea Negrești.

„În urma cercetărilor s-a constatat faptul că în perioada mai 2018 – aprilie 2019, bărbatul ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către 4 tinere, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, domiciliate pe raza județului Vaslui, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și șantaj”, se arată într-un comunicat al IPJ Vaslui.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul ar putea face până la 10 ani de închisoare.

sursă foto: vremeanoua

Citeşte şi:

Hoțul de aer îi taie oxigenul lui Iohannis! Cum s-a lipit de conducerea PNL directorul cercetat penal în dosarul Vitalaire, cazul cu mii de bătrâni bolnavi escrocați

Un primar spaniol vorbește despre relația cu cei 12.000 de români din orașul pe care îl guvernează: „O colaborare nu trebuie să funcționeze pe sistemul: îți dau, îmi dai”

Trecutul controversat al lui Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, acuzat că și-a violat fiica. Sindicalist la Vamă, secretar de stat la MI și șeful de cabinet al lui Băsescu

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile