Mergi direct la conținut »
Mediafax: Doar opt persoane îi vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. La ce oră va avea loc dezbaterea organizată de SNSPA la Biblioteca Centrală Universitară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mediafax: Doar opt persoane îi vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. La ce oră va avea loc dezbaterea organizată de SNSPA la Biblioteca Centrală Universitară

Mediafax: Doar opt persoane îi vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. La ce oră va avea loc dezbaterea organizată de SNSPA la Biblioteca Centrală Universitară

Conform unor surse din PNL, la dezbaterea de marți, de la ora 15.00, anunțată de către președintele Klaus Iohannis, vor fi doar 8 persoane care îi vor pune întrebări șefului statului, informează Mediafax.

De Ciprian Iana,

Acesta vor proveni din rândul politologilor, fomatorilor de opinie și jurnaliștilor.

”Nu e o conferință de presă. E o dezbatere în care vor pune întrebări cei care sunt invitați să participe”, au declarat surse PNL pentru Mediafax.

În schimb, conform acelorași surse, invitații la dezbatere pot pune absolut orice întrebări doresc, pentru că nu există nici o temă prestabilită a discuției.

”Va fi o discuție deschisă, așezată. Vom discuta pe toate temele care sunt de interes într-o campanie de prezidențiale, despre mandatul care a trecut, despre reușite, despre ce s-ar fi putut face, poate mai bine și urmează să se facă în al doilea mandat, despre diferite teme de interes pentru public. Pentru mine este importantă această dezbatere pentru că românii, acum, sunt foarte interesați de aceste teme și, din acest motiv, am gândit un format, care realmente ajunge la chestiune, nu o discuție formală sau de tip cancan, ci o discuție aplicată pe ce a făcut și ce va face președintele ”, a anunțat Klaus Iohannis, în cadrul unei conferințe de presă.

În aceast caz, ceilalți jurnaliști acreditați la dezbaterea lui Klaus Iohannis vor putea doar să relateze evenimentul, nu și să-i pună întrebări șefului statului.

Close
Închide
  Close