De Bobi Neacșu,

Fostul manager al spitalului din Neamţ, medicul Florin Apostoae, a recunoscut în cadrul unei emisiuni online că i-a administrat soţiei tratament împotriva COVID-19. Fostul manager s-a folosit de camera de gardă ca un artificiu, pentru că tratamentul pentru coronavirus este foarte scump, notează sursa citată.

Am considerat că este normal să încep să-i administrez preventiv tratament.

Florin Apostoae:

“Soția mea a avut o viroză respiratorie, iar eu am considerat că este bine să previn această situaţie şi să mă consiliez cu cei de la boli infecțioase… Am considerat că este normal să încep să-i administrez preventiv tratament (n.n. tratament pentru COVID-19)”, a declarat Florin Apostoae în emisiunea online „Vestea Tic- Tac”.

Într-o intervenție telefonică la Antena3, fostul manager al spitalului din Neamț a spus că “a vrut să prevină o boală pe care eu însumi puteam să o aduc în familia mea”.

“Având în vedere riscul ca eu să fac, Doamne fereşte, o formă asimptomatică de COVID-19 şi să transmit această boală soţiei, care are probleme imunitare, am dorit preventiv să-i administrez aceste medicamente, pentru a nu apărea o situaţie mai gravă”, a explicat Florin Apostoae.

Libertatea a scris pe larg cine este Florin Ionuţ-Apostoae. Acesta este cercetat pentru fapte de corupție legate de fonduri europene, iar omul care l-a numit pe Apostoae, Ionel Arsene, șeful CJ Neamț, este chiar șeful tatălui managerului. Ilie Apostoae, consilier județean PSD.

Managerul interimar al Spitalului Județean din Piatra Neamț, Florin Apostoae, a fost demis de ministrul sănătății, Nelu Tătaru, care a mers astăzi în vizită la instituția medicală.

În locul lui Florin Apostoae a fost numită Daniela Marcoci, de la DSP Neamț, potrivit Mediafax.

Citeşte şi:

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede Terapia Intensivă prin ochii lor”

Medicul Hurmuzache, cercetat disciplinar pentru că a spus că managerul de la Spitalul de Infecțioase din Iași refuză cazurile din restul Moldovei, calamitată de COVID. ”E adevărul”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor