Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Meghan Markle ar fi însărcinată. Casele de pariuri au stabilit cote record privind data la care se va face marele anunț

FOTO | Meghan Markle ar fi însărcinată. Casele de pariuri au stabilit cote record privind data la care se va face marele anunț

De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit, pe 19 mai, oamenii au așteptat anunțul că Ducesa de Sussex este însărcinată. În prezent, casele de pariuri din Marea Britanie au stabilit cote record privind data la care se va face marele anunț.

Șansele de anunțare a sarcinii a ajuns la cel mai mic preț pe care l-a avut până acum, ceea ce înseamnă că pariorii se așteaptă ca Meghan să spună, foarte curând, că este însărcinată, potrivit mirror.co.uk.

Zvonurile că ducesa este gravidă au început să circule săptămâna trecută, când Meghan a ales să poarte la un eveniment o rochie destul de largă.

Mai mult, Doria Ragland, mama ducesei care este hotărâtă să se mute definitiv în Marea Britanie pentru a fi alături de fiica ei, a început cursuri de bonă în America, la Cradle Company din Pasadena.

Companiile de pariuri au avut de câștigat și de pe urma cele trei sarcini ale Ducesei de Cambridge, oameni grăbindu-se să parieze de fiecare dată pentru a ghici sexul, numele și ziua de naștere a noilor prinți și prințese.

În septembrie, Meghan Markle a primit titlul de „cel mai bine îmbrăcată femeie din lume în 2018”, din partea revistei americane People. Fostă protagonistă a serialului de televiziune „Suits”, a părăsit rareori primele pagini ale revistelor şi ziarelor după logodna ei cu prinţul Harry. Nunta regală din mai 2018 a fost urmărită la televizor şi pe internet de milioane de persoane din lumea întreagă.

Sursă foto Hepta.


VIDEO/ Fostul model român Nelly Năstase a ajuns la televiziunile americane cu hainele pe care le creează


 

 
 
Close
Close
Închide