Mergi direct la conținut »
Meghan Markle, numită și "ducesa dificilă". O altă asistentă personală a ales să-și dea demisia Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Meghan Markle, numită și "ducesa dificilă". O altă asistentă personală a ales să-și dea demisia

Meghan Markle, numită și „ducesa dificilă”. O altă asistentă personală a ales să-și dea demisia

Samantha Cohen, asistenta personală a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, va demisiona în primăvară, după ce a lucrat pentru Familia Regală a Marii Britanii timp de 17 ani. Demisia ei alimentează zvonurile potrivit cărora Ducesa de Sussex ar fi o fire dificilă. Supranumită "Pantera", Samantha Cohen a fost cea care a instruit-o pe Meghan Markle despre rigorile familiei regale.

Celebra asistentă personală a Ducelui și Ducesei de Sussex urmează să-și dea demisia în primăvara anului viitor, după ce va veni pe lume bebelușul Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Vestea potrivit căreia Samantha Cohen urmează să demisioneze vine la doar o săptămână după ce o altă asistenta personală a lui Meghan Markle și-a dat demisia în lacrimi.

În vârstă de 50 de ani, Samantha Cohen (foto) este considerată ca fiind unul dintre cei mai importanți angajați de la Palatul Kensington. Plecarea ei va alimenta zvonurile potrivit cărora Meghan Markle ar fi greu de mulțumit, scrie Daily Mail.

Samantha Cohen (mijloc) între Regina Marii Britanii și Ducesa de Sussex

Samantha Cohen este supranumită „Samantha Pantera” și a fost unul dintre cei mai apropiați consilieri ai Reginei deoarece a lucrat pentru Familia Regală timp de 17 ani. Ea a fost prima femeie care a deținut funcția de secretar de presă al Familiei Regale și, în 2016, a fost distinsă cu titlul de comandor al Ordinului Regal Victorian.

Australianca a devenit temporar asistenta personală a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, după ce postul a fost eliberat de Edward Lane Fox, care a demisionat în această vară după cinci ani.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

Ducele și Ducesa de Sussex i-ar fi propus să continue colaborarea. De altfel, Meghan Markle i-a propus Samanthei să o angajeze pe perioadă deteterminată, după ce și-a dat demisia de la Palatul Buckingham. Samantha Cohen va demisiona în 2019.

De asemenea, Melissa Touabti, asistenta personală a lui Meghan Markle, și-a dat demisia, după doar șase luni de la nunta regală care a avut loc în mai la Castelul Windsor.

O sursă din interiorul familiei regale a dezvăluit care sunt obiceiurile matinale ale Ducesei de Sussex și i-a avertizat pe noii asistenți că vor trebui să aibă răbdare și să se adapteze.

Meghan Markle a precizat că se trezește dimineața, la ora 4:30, pentru a face yoga.

sursă foto: North Photo


Citește și Prima statuie a Reginei Maria, plină de controverse: „O oroare, o insultă!”. Cum se apără autorul lucrării


 

Close
Închide
  Close