Mergi direct la conținut »
Meghan Markle nu a mai vorbit cu tatăl său după nunta regală. Bărbatul se teme că nu va mai conversa niciodată cu fiica lui
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Meghan Markle nu a mai vorbit cu tatăl său după nunta regală. Bărbatul se teme că nu va mai conversa niciodată cu fiica lui

Meghan Markle nu a mai vorbit cu tatăl său după nunta regală. Bărbatul se teme că nu va mai conversa niciodată cu fiica lui

Thomas Markle nu a mai vorbit cu fiica sa, Meghan, de la căsătoria ei cu prințul Harry al Marii Britanii și îi este teamă că aceasta nu va mai lua niciodată legătura cu el.

”Nu mă aștept să o văd sau să mai discut cu ea, asta e situația”, a spus Thomas Markle.

Actrița americană Meghan, în vârstă de 37 de ani, s-a căsătorit cu Harry, nepotul Reginei Elisabeta, în cadrul unei ceremonii pline de fast, în luna mai, la castelul Windsor.

Bucuria nunții a fost umbrită de tatăl actriței, un fost inginer de sunet pentru seriale americane, care a anunțat că nu mai poate participa la ceremonie, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă, scrie Agerpres.

Totul s-a întâmplată după ce Thomas Markle, împreună cu un cu un paparazzo, a înscenat mai multe fotografii, incident care a stârnit controverse înaintea nunții.

Un interviu acordat duminică pentru presa britanică, Thomas Markle a povestit cum i-a închis telefonul prințului Harry în timpul unei convorbiri pe care au avut-o înainte de nuntă, după ce prințul l-a apostrofat în legătură cu pozele înscenate.

Potrivit spuselor tatălui ducesei de Sussex, după după declaraţiile pe care le-a făcut presei după nuntă, nu a mai vorbit cu fiica sa şi crede că va fi ”respins pentru totdeauna” de către familia regală.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

”Nu am avut cum să o contactez. Numărul de telefon pe care am sunat-o nu mai funcţionează. Persoana de legătură cu familia regală nu răspunde niciodată şi nu am nicio adresă la care aş putea scrie”, spune Markle în fragmentele video publicate pe site-ul The Sun.

Acesta mai precizează că îi e dor de fiica sa şi că doreşte să fie implicat în viaţa ei.

”Aş vrea ca relaţia mea cu Meghan să fie ca între tată şi fiică aşa cum a fost înainte. Aş vrea să lăsăm certurile deoparte şi să ne întâlnim. Mi-e foarte dor de tine. Mesajul meu pentru Harry este: Depăşeşte momentul, sunt noul tău socru”, mai spus acesta.

Palatul Kensington a precizat că nu comentează interviul acordat de Thomas Markle.


CITEȘTE ȘI: Consilier în Guvernul României, mesaj şocant după incidentele de vineri din Piaţa Victoriei: „Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!”


 

Close
Închide
  Close