Mergi direct la conținut »
VIDEO | Michelle Obama, dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu Regina Elisabeta a II-a
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Michelle Obama, dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu Regina Elisabeta a II-a

VIDEO | Michelle Obama, dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu Regina Elisabeta a II-a

Aflată duminică la Londra pentru promovarea autobiografiei sale de mare succes "Becoming", Michelle Obama, a încântat mii de britanici, spunând anecdote despre întâlnirea sa cu Regina Elisabeta a II-a. 

De Andreea Radu,

Fosta primă doamnă a Statelor Unite a descris-o pe  Suverana Marii Britanii drept o persoană „extraordinar de caldă şi de amuzantă”.

Michelle Obama le-a povestit celor prezenți la eveniment despre uimirea pe care a provocat-o în 2009 atunci când a încălcat protocolul regal şi şi-a pus braţul în jurul reginei.

„Ops! Îmi pare rău, băieţi”, a glumit ea, explicând că a învăţat mai târziu că trebuie să-şi ţină mâinile strânse sau la spate pentru a-şi înfrâna instinctele, potrivit Agerpres.

Soţia fostului preşedinte american Barack Obama a mărturisit însă nu a avut niciun regret: „Nu ştiu dacă aş fi putut face ceva diferit pentru că a fost o reacţie umană naturală!”.

„Aceasta a fost experienţa mea: acest gen de căldură, de bunătate şi inteligenţă. Îmi place de ea”, a spus Michelle Obama.

Michelle este una dintre cele mai admirate femei din SUA. Recent, ea a lansat „Becoming”, care ar putea deveni cea mai bine vândută autobiografie din toate timpurile.

Foto: EPA


Românii din muzeul Nobel. Patru biografii cu rădăcini în Transilvania și Moldova stau laolaltă cu nume imense ale istoriei planetare


 

 
 
Close
Închide
  Close