Mergi direct la conținut »
"Micul Hercule” ar putea fi obligat să renunțe la școală. Mesajul transmis de tatăl lui Giuliano Stroe
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

„Micul Hercule” ar putea fi obligat să renunțe la școală. Mesajul transmis de tatăl lui Giuliano Stroe

Iulian Stroe, tatăl celui mai puternic copil din lume, a scris pe pagina de Facebook despre motivul pentru care ''Micul Hercule'' ar putea fi obligat să renunţe la şcoală.

Microbuzul şcolar cu care Giuliano Stroe face naveta până la şcoală, nu mai primeşte benzină din partea autorităţilor locale.

Iată mesajul pe care Iulian Stroe l-a scris pe rețeaua de socializare:

De vreo două-trei săptămâni încoace, microbuzul școlar nu mai face tura cu copiii care termină la ora 13:00! L-am întrebat pe domnul director despre această problemă și mi s-a spus că nu sunt bani pentru a face cursa de la ora 13:00, așa că copiii trebuie să aștepte o oră! La școală, ca să ajungă acasă să mănânce, domnul director manâncă prânzul la ora 14:00 ? Nah.nah…nah. De fapt, microbuzul școlii ar trebui să facă la ora prânzului trei curse și anume una la 12:00 cu cei care au 4 ore, o cursă la ora 13:00 cu cei care au 5 ore și o cursă la ora 14:00 cu elevii care au 6 ore. Eh! Dragi cetățeni, stimată audiență, primăria comunei Icoana nu mai are bani pentru motorină!

Băiatul care are acum 13 ani a ajuns cunoscut în întreaga lume încă de la vârsta de 5 ani, când a intrat în „Cartea Recordurilor” la categoria „Cel mai puternic copil din lume”.


VIDEO| Povestea minunată a integrării unei fetițe în familia adoptivă. “Puștii-fantastici” au lucrat împreună la o carte SF


 

Close
Închide
  Close