MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 19:31 , de Sorina Ionaşc

Mihai Tudose, critici la adresa PSD. ”Dacă vine cineva și spune că a înflorit laleaua-n glastră și că soarele e la fereastră…nu e”

Distribuie

Mihai Tudose, critici la adresa PSD. Fostul premier spune și el că partidul trece printr-un moment tensionat și că neînțelegerile s-au acumulat în ultima perioadă. "Nu a înflorit laleaua-n glastră, nu e soarele la fereastră", spune Mihai Tudose, după ședința PSD.

Fostul premier a vorbit despre tensiunile care s-au acumulat în PSD și, ca atare, partidul a ajuns într-un moment de inflexiune. Un conflict similar l-a avut și el, pe vremea când conducea Guvernul, însă ministrul de Interne a rămas și atunci în funcție.

„Am avut un conflict cu Carmen Dan, tot o neînțelegere de genul. Eu știam ceva, ea susținea altceva”, a spus Mihai Tudose, refuzând să spună dacă Liviu Dragnea ar trebui să plece de la conducerea partidului.

„Dacă cineva vine și spune că în partid totul e în regulă, că a înflorit laleaua în glastră, soarele e în fereastră… nu este. Este un moment de inflexiune, s-au acumulat niște tensiuni, s-au spus niște lucruri, încercăm să vedem de aici încolo ce se întâmplă. E vina tuturor, a unor că n-au spus când trebuie, a altora că n-au ascultat când trebuie”, a adăugat Mihai Tudose, după ședința deputaților și senatorilor PSD.

Și Gabriela Firea a criticat conducerea partidului și modul în care este condus PSD.


CITEȘTE ȘI: 

Citește mai multe despre carmen dan, demisie, PSD și tensiuni pe Libertatea.

Comentarii