De Livia Lixandru,

Restaurantul va fi deschis începând cu 1 octombrie, la miezul nopţii, anunță diţia online a ziarului spaniol El Pais, potrivit Agerpres.

Localul Lowell Cafe se află în cartierul West Hollywood din Los Angeles şi reprezintă prima cafenea care va servi produse pe bază de canabis după legalizarea în Statele Unite a consumului de marihuana în 11 state federale în scopuri recreative şi în 33 de state în scopuri medicale, din totalul de 52 de state ale ţării.

A fost dată afară din filmul Hotel Transylvania, din cauza unui cadou pentru Liam Hemsworth

Miley Cyrus a povestit că în 2012 a fost concediată din franciza „Hotel Transylvania” din cauza unor fotografii în care apărea mâncând dintr-un tort în formă de penis, cumpărat pentru Liam Hemsworth.

După ce soțul ei a depus actele de divorț, Miley a scris pe Twitter mai multe mesaje în care își enumera punctele slabe din carieră. Printre acestea se numără și faptul că a fost concediată de producătorii Hotel Transylvania.

”Am fost concediată din Hotel Transylvania pentru că i-am cumpărat lui Liam un tort în formă de penis și l-am lins”, a scris Miley pe Twitter.

Citeşte şi:

Rovana Plumb a fost respinsă definitiv pentru funcția de comisar european de către Comisia JURI. Ce se întâmplă în continuare

Vaccinurile ar putea intra pe lista medicamentelor compensate pentru întreaga populație

Cum arată micul dejun al medicilor de gardă de la „Nasta”: un crenvurst și unt! Firma de catering e abonată la contracte cu instituții publice conduse de PSD

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens