„Este vorba despre sinucidere prin spânzurare”

Purtătoarea de cuvânt a Biroului medicului legist, Aja Worthy-Davis:

Autopsia corpului finanţistului american Jeffrey Epstein a arătat că acesta avea oasele gâtului zdrobite, potrivit Agerpres, care citează France Presse.

Conform unor surse anonime citate de Washington Post şi de New York Times, autopsia finanţistului de 66 de ani, găsit mort în celula sa din Manhattan sâmbăta trecută, a relevat o fractură a osului hioid, aflat în apropiere de mărul lui Adam.

Miliardarul a fost găsit mort în celula sa de la Centrul corecţional metropolitan din Manhattan, ceea ce a declanşat o investigaţie asupra morţii sale.

Presa americană a relatat faptul că Epstein a fost lăsat singur în celulă, în condiţiile în care deţinuţii ar fi trebuit mereu să fie câte doi, iar rondurile prevăzute la 30 de minute nu au fost respectate.

Directorul închisorii federale din Manhattan, unde omul de afaceri Jeffrey Epstein a fost găsit mort, a fost transferat temporar şi doi dintre angajaţi suspendaţi pe durata anchetei, a anunţat marţi Departamentul american al Justiţiei. Inclusiv FBI investighează decesul acestuia.

Epstein a fost arestat pe 6 iulie şi a pledat nevinovat la acuzaţiile federale de trafic de fiinţe umane în scopul exploatării sexuale, care ar fi afectat zeci de minore, unele în vârstă de 14 ani.

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați
Recomandări

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați

Epstein avea deja la activ o infracţiune sexuală, după ce a pledat vinovat în 2008, în statul Florida, la acuzaţia că a plătit o minoră pentru sex.

Înainte de a fi condamnat în acest caz, Epstein era o persoană cu contacte la cel mai înalt nivel, printre asociaţii săi aflându-se fostul om de afaceri şi actual preşedinte Donald Trump, dar şi fostul preşedinte Bill Clinton.

Un tablou cu Bill Clinton, în rochie și pantofi cu toc, a fost găsit recent în casa lui Jeffry Epstein.

Preşedintele american Donald Trump a declarat deja că doreşte o ”anchetă completă” cu privire la circumstanţele morţii miliardarului Jeffrey Epstein.

”Practic ceea ce spunem este că dorim o investigaţie. Doresc o anchetă completă şi acest lucru îl cer în mod categoric. Asta este ceea ce face procurorul nostru general, excelentul nostru procuror general. El face o investigaţie completă”

Președintele american Donald Trump:


Citeşte şi:

Tablou cu Bill Clinton, în rochie și pantofi cu toc, găsit în casa lui Jeffry Epstein. Artista care l-a realizat nu ştia că lucrarea sa a ajuns la celebrul miliardar

Miliardar apropiat de Donald Trump, arestat pentru trafic de minore. Jeffrey Epstein ar fi abuzat sexual adolescente de 14 ani

Suspiciuni privind moartea miliardarului Jeffrey Epstein. FBI investighează decesul acestuia

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă