MENIU CAUTĂ
13 Iun. 2018 09:41

Militar dispărut o dată cu copilul de pe plaja Corbu. Scafandrii îi caută de trei zile

Distribuie

Copilul dispărut duminică pe plaja de la Corbu nu a fost găsit , iar scafandrii mai au o persoană pe care trebuie să o găsească. Un militar a dispărut și el de duminică, în timp ce încerca să salveze un alt copil de la înec. Cel puțin așa cred colegii săi. Între timp, militarul a fost trecut absent nemotivat la unitate.

Bărbatul, veteran din Afganistan şi Irak, ar fi făcut parte dintr-un grup care a intrat în apă ca să salveze un alt copil. Însă, nici colegii care au fost cu el pe plajă nu ştiu ce s-a întâmplat de fapt şi cum a dispărut acesta. „Niciun militar nu confirmă că l-a văzut intrând în apă”, spune lt. col. Mircea Leş, comandant de batalion. Pe nisip însă, colegii săi i-au găsit doar hainele și telefonul.

M-a sunat colegul lui, a doua zi. Evident, când am auzit că Petrică a dispărut, am întrebat cum. Păi zice: ştii, eram pe plajă şi dintr-odată Petrică nu a mai fost. E a treia zi! Eu sunt disperată! Îmi caut soţul şi lumea îmi spune că a dispărut a declarat soția militarului, la DIGI24.

Militarul era în permisie pentru câteva ore și a mers la plajă. Din apă s-a auzit strigătul unui copil, iar câţiva dintre colegii lui au intrat în apă să îl ajute. După câteva minute s-au întors la mal, de teamă să nu se înece şi ei. Când au ajuns pe plajă au găsit doar telefonul şi hainele colegului lor, pe nisip. Nici urmă de bărbat.

Înseamnă că Petrică a sărit în apă să ajute copilul. Cine îmi cunoaşte bărbatul, ştie ce fel de om e şi ştie că ar fi sărit în ajutorul lui crede soția lui.

Caporalul din Dej era detaşat până pe 15 iunie la Capul Midia, la un exerciţiu de instruire cu trageri de luptă.


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia


 

Comentarii