Mergi direct la conținut »
Ministerul Sănătății va organiza concurs pentru șefia Agenției Naționale de Transplant
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ministerul Sănătății va organiza concurs pentru șefia Agenției Naționale de Transplant

Ministerul Sănătății va organiza concurs pentru șefia Agenției Naționale de Transplant

Guvernul României a aprobat, vineri,la propunerea Ministerului Sănătății, Memorandumul privind organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de director executiv al Agenției Naționale de Transplant, în prezent la conducerea instituției fiind interimar, profesor doctor Radu Deac.

De Elvira Gheorghiță,

Ocuparea postului vacant se va face cu încadrarea în cheltuielile de personal aprobate cu această destinaţie în bugetul de venituri și cheltuieli al Ministerului Sănătăţii, cât şi al Agenției Naționale de Transplant, pe anul 2018.

Ministerul Sănătății a început un proces de reorganizare a Agenției Naționale de Transpalnt și o regândire a legislației în domeniul transplantului.

“Avem un plan de restructurare a Agentiei Nationale de Transplant, iar o echipă de specialiști din domeniu lucrează la o nouă formă a Legii transplantului. Le-am cerut în primul rand, transparentizarea procedurilor. Îmi doresc ca lucrurile să meargă mult mai bine și să facem o lege  cu criterii clare astfel încât pacientul să beneficieze de cele mai bune condiţii când este vorba de transplant”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

Close
Închide
  Close