MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Ministrul sănătății, Sorina Pintea, despre controalele din spitale: „E frustrant să fii luat la rost în calitate de ministru”

Distribuie

Ministrul sănătății, Sorina Pintea, a declarat că va continua să facă vizite inopinate la spitalele din țară, pentru a se asigura că sunt respectate standardele din sănătate. Sorina Pintea a spus că s-a creat „o adevărată isterie” când este văzută și că va continua aceste controale pentru că „e frustrant să fii luat la rost în calitate de ministru”.

Sorina Pintea a vizitat sâmbătă spitalul județean Giurgiu, mergând în secţiile de Radiologie, UPU, Nou Născuţi, ATI şi Pediatrie.

Ne plângem de mizeria din spitale, de multe ori media a prezentat imagini, vă spun foarte sincer e frustrant să fii luat la rost în calitate de ministru, ştiu că s-a creat o adevărată isterie că sunt văzută în multe locuri deodată, e foarte bine. Nu o să încetez să fac aceste vizite”, a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o sâmbătă la sediul Consiliului Judeţean Giurgiu, după vizita pe care a făcut-o la spital, relatează Mediafax.

Sorina Pintea s-a întâlnit cu directorii DSP Giurgiu, CAS, dar şi cu managerii şi directorii medicali ai Spitalelor din judeţ, respectiv, ai Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Spitalului Izvoru şi Spitalului Orăşenesc Bolintin Vale, se arată într-un comunicat al ministerului.

Declaraţia Sorinei Pintea vine în contextul în care, în ultima perioadă, a desfăşurat mai multe vizite inopinate în spitale din Constanţa, Gorj, Prahova, unde a descoperit mizerie și alte nereguli.


Citește și: Un consilier prezidențial i-ar fi salvat mandatul lui Donald Trump prin simplu fapt că nu i-a ascultat ordinele


 

Citește mai multe despre Sorina Pintea pe Libertatea.

Comentarii