Mergi direct la conținut »
Mister rezolvat după 70 de ani. O femeie a descoperit după șapte decenii cine pune flori la mormântul fratelui ei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Mister rezolvat după 70 de ani. O femeie a descoperit după șapte decenii cine pune flori la mormântul fratelui ei

Aproape toată viața, Ann Kear a încercat să afle cine este persoana care nu doar că-și amintește de fratele ei, decedat la vârsta de 12 ani, dar și care merge la mormântul acestuia și depune flori. Misterul a fost elucidat după 70 de ani, când a descoperit că persoana misterioasă este prietenul din copilărie al fratelui ei, care a fost alături de acesta cu puțin timp înainte să moară, relatează BBC News.  

Karl Smith a murit în 1947, când avea doar 12 ani. Se afla într-o tabără de cercetași, când și-a pierdut viața în urma unui accident. S-a înecat în lacul aflat în apropiere de tabără. Ulterior, el a fost înmormântat într-un cimitir din apropiere de orășelul său natal, Cheltenham.

De atunci, sora lui, care avea doar șapte ani în momentul tragediei, a mers cu regularitate la mormântul fratelui ei. Ann Kear, acum în vârstă de 77 de ani, era adesea suprinsă de faptul că erau flori la mormântul lui Karl, precum și câte un poem. Se întreba cine este persoana care nu a uitat de fratele ei. Și-a pus această întrebare timp de aproximativ șapte de decenii. A aflat acum și răspunsul. „Străinul” era prietenul din copilărie al fratelui ei.

Ronald Seymour-Westborough (84 de ani) a fost apropiat de Karl și a dormit cu el în cort, cu o noapte înainte ca acesta să moară înecat. El nu știa că prietenul său din copilărie avea o soră, așa că nu știa că este căutat. De partea cealaltă, Ann a spus că este „minunat” să descopere un fost prieten apropiat de fratele ei, de care nu o leagă multe amintiri.

Misterul a fost elucidat după șapte decenii, cu ajutorul jurnaliștilor BBC. Întreaga poveste a fost prezentată în cadrul unui reportaj numit „Străinul de la mormântul fratelui meu”.


Citește și: VIDEO/ Contabilitatea tristă a sărăciei: pensionarii cu venituri mici nu au dreptul la ajutor de încălzire. Lemnele de foc, udate cu lacrimile bătrânilor


Close
Închide
  Close