Mergi direct la conținut »
Mitingul Diasporei. Procurorii fac cercetări pentru depistarea agresorilor a 169 de jandarmi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mitingul Diasporei. Procurorii fac cercetări pentru depistarea agresorilor a 169 de jandarmi

Mitingul Diasporei. Procurorii fac cercetări pentru depistarea agresorilor a 169 de jandarmi

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 fac cercetări pentru depistarea agresorilor a 169 de jandarmi.

De Remus Vlad,

Anchetatorii au dat, în urmă cu puţin timp, un comunicat în care spun că au început verificările pentru a-i identifica pe cei care, la Mitingul Diasporei din 10 august, au bruscat şi atacat forţele de ordine.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, efectuează cercetări într-o cauză penală, cu denumirea generică „Protestul Diasporei” formată în urma reunirii a 78 acte de sesizare.

Cercetările vizează agresarea a 169 de jandarmi

Cercetările privesc exercitarea de acte de violenţă fizică şi morală împotriva a 169 de persoane vătămate, care au avut calitatea de organe de jandarmerie şi au desfăşurat activităţi cu ocazia protestului din Piaţa Victoriei în data 10/11 august 2018.

S-a dispus delegarea efectuării de activităţi către organele de poliție din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul Grupuri infractionale Violente, Serviciul Criminalistic şi Serviciul Investigaţii Criminale Sector 1″, se precizeayă în comunicatul procurorilor.

Close
Închide
  Close