13 Mai. 2016 09:53

Moment stânjenitor! Vladimir Putin a început să râdă în timpul unei inspecții militare. Ce gafă a făcut un general | VIDEO

Distribuie

Moment stânjenitor în timpul unei inspecții militare efectuate de Vladimir Putin. Mânerul de la ușa unui vehicul militar a căzut chiar când președintele rus inspecta mașina.

Liderul de la Kremlin a analizat mai multe vehicule militare parcate în faţa reşedinţei sale de la Soci, în sudul Rusiei, printre care și o maşină UAZ Patriot, produsă în Rusia şi echipată cu mitraliere puternice, relatează Reuters. Inspecția militară, care putea fi considerată o demonstrație privind superioritatea echipamentului militar rus, a luat însă o turnură stânjenitoare.

În momentul în care Putin a încercat să deschidă ușa din dreapta, aceasta s-a blocat. În ajutorul liderului de la Kremlin a sărit generalul Aleksandr Şevcenko, care făcea parte din delegația militară care prezenta echipamentele. Acesta nu a fost însă de prea mare ajutor, căci în momentul în care a pus mâna pe mâner, acesta a căzut. Putin a început să râdă, în timp ce Şevcenko a aruncat repede mânerul în vehicul, pe un geam deschis.

Liderul rus a trecut apoi mai departe, la inspectarea altor blindate, dar nu a mai încercat să se urce în ele.

Horoscop 21 august 2018. Fecioarele au parte de o zi delicată
Loading...
Comentarii
← Inchide