Mergi direct la conținut »
Momente dureroase la capela Cimitirului Bellu. Familia și prietenii își iau rămas bun de la Cristina Țopescu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Momente dureroase la capela Cimitirului Bellu. Familia și prietenii își iau rămas bun de la Cristina Țopescu

Momente dureroase la capela Cimitirului Bellu. Familia și prietenii își iau rămas bun de la Cristina Țopescu

Astăzi, trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală. Familia și prietenii au venit să își ia rămas bun de la unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. Mâine, fiica lui Cristian Țopescu va fi incinerată.

De Livia Lixandru, Eli Driu (foto),

Mama jurnalistei, care a sosit de la Oradea, nu și-a putut stăpâni lacrimile. Familia îndoliată a regretatei jurnaliste a ajuns astăzi la INML, iar apoi, sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia a fost ridicat și dus la capela Cimitirului Bellu din Capitală, unde cei dragi au venit rând pe rând să își ia rămas bun de la Cristina Țopescu.

Îmbrăcată în haine de doliu și distrusă de durere, Rodica Țopescu i-a adus și o coroană fiicei sale, pe care a scris un mesaj cutremurător: „Iubirea vieții mele, mămica”, este scris pe coroana de flori, potrivit Spynews.

Mama Cristinei Țopescu a fost ajutată de o cunoștință să urce treptele către capelă și, la un moment dat, a rugat să fie lăsată în pace, scrie sursa citată.

La capela Cimitirului Bellu, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul fără viață al Cristinei Țopescu, a ajuns Andreea Berecleanu. Îmbrăcată în haine de doliu, aceasta a adus o coroană imensă de flori. Mai mult, președintele Klaus Iohannis a trimis o coroană de flori, la capela unde este depus trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu.

Monica Pop și Ticu Alexe au venit să își ia astăzi rămas bun, de la Cristina Țopescu. Îndurerați, aceștia abia și-au putut stăpâni lacrimile.

De asemenea, la căpătâiul Cristinei Țopescu a ajuns și Christel Ungar, mama vitregă a jurnalistei.

Close
Închide
  Close