MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Momentul în care fiica lui Iosif Rotariu bate un copil la o creșă din Timișoara. Imaginile șocante au fost făcute publice / VIDEO

Distribuie

Camerele de supraveghere au surprins violențele care au avut loc în clubul privat din Timișoara, deținut de familia fostului fotbalist Iosif Rotariu. Un copil de doar doi ani a fost bătut în repetate rânduri de Romina Rotariu, fiica fostului internațional, care lucrează ca îngrijitoare.

Creșa situată în zona de sud a Timișoarei este, de fapt, un club privat neacreditat de Ministerul Educației.

Părinții copilului agresat au reclamat la Poliție faptul că, în iunie 2018, fiul lor a fost lovit la creșă și a ajuns acasă cu un picior rupt. Băiețelul a fost internat timp de trei săptămâni la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, relatează Opinia Timișoarei.

La acel moment, Iosif Rotariu a declarat că fiica sa, care este bolnavă de diabet, a suferit o criză de hipoglicemie și nu ar fi realizat ce face.

Vă avertizăm! Urmează imagini șocante!

Tânăra de 33 de ani a fost reținută, fiind ulterior plasată sub control judiciar pentru purtare abuzivă, lovire și alte violențe. Cazul a fost preluat de procurori care au finalizat ancheta. Romina Rotariu a fost trimisă în judecată, conform sursei citate.

De cealaltă parte, avocații familiei copilului agresat cer daune morale în valoare de 500.000 de euro. Mai mult, părinții susțin că ar mai fi încă doi copii agresați de fiica lui Iosif Rotariu, la aceeași creșă.

 

sursă foto și video: Opinia Timișoarei


Citește și: 

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

Comentarii