Mergi direct la conținut »
VIDEO | Momentul în care un câine a ajutat o echipă de fotbal să nu primească gol
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Momentul în care un câine a ajutat o echipă de fotbal să nu primească gol

VIDEO | Momentul în care un câine a ajutat o echipă de fotbal să nu primească gol

Un câine a avut o intervenție amuzantă în timpul unui meci de fotbal din Argentina. El a salvat una dintre echipe de la gol, fiind lovit de minge în timp ce alerga prin fața porții goale.

Echipa de fotbal Juventud Unida avea deja un avans considerabil în fața rivalilor de la Defensores de Belgrano, în momentul producerii incidentului.

Fotbaliștii de la Defensores de Belgrano erau cât pe ce să primească al patrulea gol, după ce portarul a ieșit neinspirat și a pierdut posesia mingiei, lăsând poarta descoperită, scrie Metro.

Coincidența face ca, fix în acel moment, un câine maidanez să treacă prin fața porții, apărând involuntar poarta de gol.

Chiar dacă jucătorii de la Juventud Unida au protestat, ei nu au primit din partea arbitrului validarea golului. Astfel, ei au reușit să câștige partida cu „doar” 3 la 0.

Momentul poate fi văzut mai jos.


CITEȘTE ȘI: Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Close
Închide
  Close