Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Kate Middleton și prințul William nu au mai fost văzuți în public de la Crăciun
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Motivul pentru care Kate Middleton și prințul William nu au mai fost văzuți în public de la Crăciun

Motivul pentru care Kate Middleton și prințul William nu au mai fost văzuți în public de la Crăciun

Ducii de Cambridge și ducii de Sussex au petrecut împreună ziua de Crăciun, la casa reginei din Sandringham, Anglia. Lucru care a mai potolit zvonurile despre conflictul care ar avea loc între cele două familii. 

Aflată mereu în atenția presei britanice, orice gest al familiei regale este consemnat. Astfel, nu a putut să treacă neobservat un detaliu semnificativ. După trecerea sărbătorilor, Kate și William nu au mai văzuți împreună.

Se pare că ducii de Cambridge sunt atât de ocupați încât nici măcar ziua de naștere a lui Kate nu a fost sărbătorită așa cum își dorea mama celor trei copii ai prințului William.

Ducele a fost chiar astăzi, când soția lui a împlinit 37 de ani, la prima lui vizită oficială de anul acesta, la un eveniment organizat la un spital din estul Londrei. Din fericire, el va putea ajunge alături de Kate la finalul zilei.

Kate Middleton şi Prinţul William au fost declarați soţ şi soţie la catedrala Westminster Abbey în data de 29 aprilie 2011. Cuplul are trei copii. George Alexander Louis a venit pe lume la data de 22 iunie 2013. Pe 2 mai 2015, Kate Middleton a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță, Charlotte Elizabeth Diana. În luna aprilie a anului trecut, Prințul William și Kate Middleton au devenit părinți pentru a treia oară, având un băiețel care se numește Louis Arthur Charles.


Urmează trei zile de ninsori în România! Avertizarea intră în vigoare în câteva ore. Cum va fi vremea în București


Close
Închide
  Close