MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 23:26

Munții Apuseni au fost incluşi de CNN pe lista celor mai frumoase locuri din Europa

Distribuie

Printre cele 17 obiective turistice din Europa care trebuie vizitate, CNN recomandă Munii Apuseni. Articolul descrie şi depresiunea Crişului Repede şi comuna Vadu Crişului.

„Parte din Carpaţii Occidentali din Transilvania, Apusenii sunt ideali pentru vacanţe de vară, cu temperaturi răcoroase şi trasee neaglomerate, cu pajişti antice, păduri virgine şi piscuri calcaroase”, scrie CNN.

În articolul semnat CNN este descrisă şi depresiunea Crişului Repede şi comuna Vadu Crişului. „Urşi bruni şi lupi pot fi observaţi pe aceste dealuri, deşi este nevoie de răbdare şi ochi ageri ca să-i zăreşti. Căţărătorii pot încerca mai multe trasee Via Ferrata, amenajate pe malul râului, la sud de satul Vadu Crisului”.

Pe lista CNN cu cele mai frumoase locuri pe care turiștii ar trebui să le viziteze, se află Avignon, din Franța, Lisabona din Portugalia sau Pompeii din Italia.


VIDEO/ Legendarul Johnny Logan a făcut show gratis într-un restaurant bucureștean. L-a apucat cheful de cântat cu saxofonistului Flavius Teodosiu


 

Citește mai multe despre CNN, locuri, muntii apuseni și obiective turistice pe Libertatea.

Comentarii