MENIU CAUTĂ

A murit după o noapte petrecută în șanț, la Iași. Medicii l-au resuscitat de șapte ori

Distribuie

Un bărbat din Iași a murit după ce a zăcut o noapte inconștient într-un șanț. Bărbatul a fost descoperit dimineață de vecini și dus la spital, unde a decedat. Nu există date până la acest moment care să susțină ipoteza că omul ar fi fost sub influența alcoolului, ci cel mai probabil ar fi avut probleme de sănătate.

Omul a fost găsit miercuri dimineață în șanț de către vecinii săi din localitatea Ruși din comuna Dobrovăț. Medicii de pe echipajul de urgență care a intervenit au constatat că bărbatul se afla în hipotermie acută (- 30grade față de temperatura normală), și a fost dus de urgență la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, potrivit bzi.ro.

Bărbatul a suferit nu mai puțin de șapte stopuri cardiace, fiind resuscitat de fiecare dată, dar până la urmă a fost declarat decedat miercuri dimineață.


Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea


 

Comentarii