11 Ian. 2018 10:59

A murit tânăra care a fost diagnosticată cu cancer chiar în ziua în care a născut. Povestea tristă a Cristinei Manea

Distribuie

Cristina Manea a fost o tânără din Pitești care a aflat că suferă de o formă rară de cancer chiar în ziua în care și-a adus pe lume fetița. Aceasta a pierdut lupta cu boala și a murit.

Cristina Manea, o tânără din Pitești, a aflat că are cancer, în ziua în care a născut.  Viața a lovit-o crunt pe Cristina Manea, de doar 23 de ani din Pitești, perfect sănătoasă până în iulie anul trecut, când a adus pe lume  o fetiță.

Familia sa a trecut de la extaz la agoni în doar câteva momente. La doar câteva ore după ce a devenit mămică, Cristina Manea  a fost diagnosticată cu o boală cruntă: cancer. Suferea de sarcom alveolar de părți moi.

Acum, Cristina Manea, pentru salvarea căreia a fost o adevărată mobilizare printre internauți, a încetat din viață.

A murit miercuri la o clinică din Turcia. Românii au donat pentru salvarea ei sute de mii de euro, mult peste nevoile de tratament ale femeii, bani care n-au mai putut-o însă salva.

Joi, trupul neînsufșețit al Cristinei Manea va fi adus în România.

„La ora 16.00, sora mea, Cristina Manea, o să ajungă acasă unde o să fie ţinută până sâmbătă 13/01, când o să fie înmormântată. La Băbana, în satul Băbana, Nr. 82, puteţi veni să îi aprindeţi o lumânare', este anunţul postat pe Facebook de fratele Cristinei.


Citește și: Poarta' Otopeni 2018. Low-cost canadian, de la București peste Atlantic


 

Loading...
Comentarii