De Mihai Niculescu,

Nicolae Robu se va regăsi pe listele PNL a anunțat premierul interimar Ludovic Orban la finalul ședinței BPN. Orban l-a dat pe Robu exemplu al activității unui primar.

„Am validat candidatura unor primari cu rezultate deosebite de municipii reședință de județ, cum ar fi candidatura domnului primar Nelu Popa de la Reșița sau candidatura domnului Nicolae Robu la Timișoara”, a spus Ludovic Orban, potrivit tion.ro.

Tot în aceeași ședință au fost validate și candidaturile lui Alin Nica la președinția CJ Timiș, dar și a lui Romeo Dunca la președinția CJ Caraș-Severin, arată sursa citată.

DNA l-a trimis în judecată pe Robu pentru abuz în serviciu, dar asta nu îi va împiedica candidatura.

Robu este cercetat într-un dosar privind vânzarea ilegală a peste 200 de locuințe în baza Legii 112, iar un articol din criteriile de integritate ale PNL spune că este obligatoriu ca împotriva unui candidat „să nu fi început urmărirea penală pentru fapte de corupție sau infracțiuni comise cu violență”.

Potrivit lui Orban, Nicolae Robu va pierde susținerea partidului doar dacă este condamnat în prima instanță. Judecata nu a început încă, a spus Nicolae Robu.

Nicolae Robu își dorește al treilea mandat de primar la Timișoara, el ocupând fotoliul de edil încă din anul 2012, când a candidat din partea USL.

Sursa foto: Hepta

Citeşte şi:

Principalele măsuri discutate de oficialii români pentru limitarea coronavirusului

Și al patrulea om de la Ambulanță, care a intrat în contact cu bărbatul contaminat, a ieșit negativ la coronavirus

Toată Direcția Strategii Guvernamentale de la Palatul Victoria, în jur de 15 persoane, în autoizolare la domiciliu. Suspectul de coronavirus e la “Balș”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite