De Andreea Radu,

„Un proces de normalizare a relațiilor diplomatice dintre cele două state” a fost lansat luni în cadrul unei reuniuni bilaterale la Berlin, a indicat diplomaţia venezueleană într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Ambasadorul Daniel Kriener nu mai este „persona non grata” în Venzuela, astfel că guvernul din Germania a decis că se va întoarce la Caracas.

În luna martie a acestui an, înainte să fie expulzat, diplomatul german şi-a manifestat sprijinul faţă de Juan Guaido, parlamentarul care s-a autoproclamat preşedinte interimar la 23 ianuarie.

Ministrul de externe german Heiko Maas aprecia atunci gestul Venezuelei ca fiind „incomprehensibil”, reiterând sprijinul Berlinului pentru Juan Guaido.

Aproximativ 50 de ţări, între care și Germania, îl recunoaşte pe Guido în calitate de președinte interimar al Venezuelei, o ţară care traversează o criză politico-economică acută de la începutul acestui an.

Foto: EPA


Reacția MAE după ce Ambasada Rusiei a spus că trupele sovietice au fost întâmpinate cu „bucurie și exultare” în Basarabia, în 1940. „Să-și actualizeze cunoștințele istorice”Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO