Nicușor Dan crede că regia vrea să ascundă situaţia dezastruoasă, în urma lipsei de implicare şi nepriceperii actualei administraţii locale, a anunțat mediafax.ro.

„Am decis să dau în judecată RADET pentru că refuză să comunice informaţii publice, din dorinţa de a ascunde situaţia dezastruoasă în care se află regia, în urma lipsei de implicare şi nepriceperii actualei administraţii locale.

Am solicitat RADET, în baza Legii privind liberul acces la informaţiile de interes public, situaţia avariilor la reţeaua de termoficare, de la 1 noiembrie şi până în prezent, precum şi numărul sesizărilor primite de la cetăţeni în aceeaşi perioadă.

După aproape două săptămâni, RADET mi-a trimis Comunicatul de presă al Primăriei Generale, întins pe şase pagini, în care Gabriela Firea se lamentează, aruncă vina pe primarii dinaintea ei pentru situaţia în care se află RADET şi desigur vine cu noi promisiuni pentru viitor.

Nimic concret pentru prezent, nicio măsură pentru ca bucureştenii să nu mai îngheţe cu miile în această iarnă în casele lor, în condiţiile în care îşi plătesc la zi facturile către RADET”, a scris pe Facebook Nicuşor Dan.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

„Voi merge în instanță pentru răspunsuri”

„Este o bătaie de joc la adresa bucureştenilor care îmi trimit mesaje constant privind problemele pe care le au cu apa caldă şi căldura, precum şi modul în care îi tratează angajaţii regiei atunci când le semnalează situaţiile din teren. (…)

Voi merge mai departe, în instanţă, pentru a obţine răspunsuri la solicitarea mea şi îi încurajez în continuare pe bucureşteni să îmi trimită mesaje cu avariile şi cu livrările de apa caldă şi căldură sub parametrii normali pentru a realiza împreună #HartaFriguluiRADET”, a mai precizat Nicușor Dan.

„Ştim cu toţii că sunt probleme în reţea, dar cred că oricine înţelege că nu aveam cum să fi rezolvat în doi ani ceea ce nu s-a făcut de la Revoluţie încoace. Încă din primele luni de mandat am luat decizia de a unifica producţia şi distribuţia energiei termice în Bucureşti.

În multe alte oraşe din ţară centralele au fost preluate gratuit de către administraţia publică locală, iar noi nu reuşim, iată, să le preluăm nici cu bani, deşi am făcut toate diligenţele necesare de 2 ani”, a spus recent Gabriela Firea, într-o declaraţie transmisă printr-un comunicat de presă.


Viorica Dăncilă, o oră de mărturisiri în platoul „Sinteza zilei”, despre adopția fiului său. „Mi-am dat seama că acela era destinul meu”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre