Mergi direct la conținut »
Nicușor Dan spune că Simonei Halep i s-a refuzat solicitarea de a prezenta trofeul într-o piață din București. Cum răspunde Primăria Capitalei
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Nicușor Dan spune că Simonei Halep i s-a refuzat solicitarea de a prezenta trofeul într-o piață din București. Cum răspunde Primăria Capitalei

Nicușor Dan spune că Simonei Halep i s-a refuzat solicitarea de a prezenta trofeul într-o piață din București. Cum răspunde Primăria Capitalei

Simona Halep va prezenta trofeul de la Roland Garros, la Arena Naţională, luni, de la ora 20:00Deputatul Nicuşor Dan scrie pe Facebook că Gabriela Firea i-a refuzat cererea Simonei Halep de a prezenta trofeul într-o piaţă din Bucureşti. De cealaltă parte, Primăria neagă afirmaţiile. 

Opoziţia susţine că PSD nu a dorit să-i ofere Simonei o piaţă mare, pentru a putea prezenta trofeul câştigat trofeul la Paris, după ce toate resursele logistice au fost folosite la mitingul de sâmbătă.

Deputatul Nicuşor Dan afirmă că Gabriela Firea i-a refuzat cererea Simonei Halep de a prezenta trofeul câştigat sâmbătă la Roland Garros într-o piaţă din Bucureşti. Fostul lider al USR mai spune că, în schimb, primarul general al Capitalei ”s-a mobilizat exemplar” pentru mitingul PSD.

”Primăria Capitalei a refuzat solicitarea Simonei Halep, campioana României de la Roland Garros, de a se întâlni cu fanii într-o piaţă din Bucureşti. La schimb, Primăria i-a oferit scările exterioare de la Arena Naţională pentru acest eveniment. Indiferent de motivele invocate, nu trebuie decât să ne amintim cum sunt întâmpinaţi marii campioni în capitalele europene, cum sunt organizate întâlniri spectaculoase cu fanii lor în pieţe şi pe străzi”, susţine Nicuşor Dan.

”Asta înseamnă să recunoști valorile și să le prețuiești! Și la noi s-a mobilizat exemplar Primăria Capitalei, dar pentru mitingul PSD. Și tot pentru PSD, Arena Națională a fost loc de mari manifestări grandioase. Simonei Halep i-au rezervat doar scările exterioare. Acum înțelegem sistemul de valori al Gabrielei Firea”, adaugă el.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Ce răspunde Primăria Capitalei

De cealaltă parte, Primăria Capitalei neagă informațiile că Simona Halep nu a fost lăsată să prezinte trofeul într-o piață din București, așa cum susține Nicușor Dan.

„Pentru corectă informare a opiniei publice va informăm că ieri, în jurul prânzului, președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a contactat Primăria Capitalei în vederea organizării împreună a unui eveniment care să marcheze performanță campioanei Simona Halep.

Primăria Municipiului București a răspuns prompt acestei propuneri, mai ales că, la inițiativa Primarului General și prin votul CGMB, Simona Halep este cetățean de onoare al Bucureștiului.

Astfel, reprezentanții Primăriei Capitalei precum și cei ai Federației Române de Tenis au stabilit, de comun acord, că Arena Națională reprezintă cea mai potrivită locație unde se poate organiza un eveniment de înalta ținută, așa cum merită o campioană de talia Simonei Halep.

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»
Recomandări

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»

 

Arena Națională oferă toate facilitățile iubitorilor sportului, atât din punct de vedere al confortului cât și al siguranței sau accesului și găzduiește cele mai importante evenimente sportive naționale și internaționale”, explică Primăria Capitalei, într-un comunicat,

Muncipalitatea mai precizează faptul că de la început locul ales pentru prezentarea trofeului a fost Arena Națională și că nu s-a discutat nicio altă opțiune.

„Subliniem încă o dată faptul că nu s-a pus în discuție nici un moment că acest eveniment să se desfășoare în altă locație decât la Arena Națională și ne exprimăm regretul că un astfel de eveniment, atât de important pentru România, este folosit că instrument politic cu scopul de a denigra atât instituția Primăriei Capitalei cât și numele Primarului General”, se mai arată în comunicat.

Close
Închide
  Close