Adresându-se unei mulțimi de aproximativ 500 de persoane, el a spus: „Uitați-vă la Harry. Când a fost tânăr era curajos, bărbat, intra în belele mergând la petreceri îmbrăcat necorespunzător, bea prea mult și cauza tot felul de probleme, scrie Daily Mail.

A devenit apoi un ofițer britanic curajos care și-a făcut treaba în Afganistan. A fost cel mai popular membru tânăr al casei regale pe care l-am văzut în ultimii 100 de ani. Apoi a întâlnit-o pe Meghan Markle și a căzut în gol”.

Farage i-a atacat și pe alți membri ai familiei regale în timp ce a lăudat-o pe regină spunând despre ea că este „o femeie uimitoare, plină de inspirație” și că ”suntem norocoși că o avem”.

„Când vine vorba de fiul ei, când vine vorba de Charlie Boy și schimbările climatice, oh doamne, o doamne. Mama ei, Alteța Sa Regală Regina Mamă era o băutură de gin ușor supraponderală și fumătoare înrăită care a trăit până la 101 ani. Tot ce pot spune este că Charlie Boy are acum 70 de ani … Să ne trăiască regina mulți ani”, a mai spus liderul partidului Brexit.

Nu este prima dată când Farage l-a atacat pe prințul Charles, anterior a catalogat opiniile acestuia despre schimbările climatice drept „naive și nechibzuite în cel mai bun caz”.

Citeşte şi:

Nigel Farage o acuză pe von der Leyen că propune ”o formă actualizată” de comunism: ”Slavă Domnului că ieșim din UE”

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi