Adresându-se unei mulțimi de aproximativ 500 de persoane, el a spus: „Uitați-vă la Harry. Când a fost tânăr era curajos, bărbat, intra în belele mergând la petreceri îmbrăcat necorespunzător, bea prea mult și cauza tot felul de probleme, scrie Daily Mail.

A devenit apoi un ofițer britanic curajos care și-a făcut treaba în Afganistan. A fost cel mai popular membru tânăr al casei regale pe care l-am văzut în ultimii 100 de ani. Apoi a întâlnit-o pe Meghan Markle și a căzut în gol”.

Farage i-a atacat și pe alți membri ai familiei regale în timp ce a lăudat-o pe regină spunând despre ea că este „o femeie uimitoare, plină de inspirație” și că ”suntem norocoși că o avem”.

„Când vine vorba de fiul ei, când vine vorba de Charlie Boy și schimbările climatice, oh doamne, o doamne. Mama ei, Alteța Sa Regală Regina Mamă era o băutură de gin ușor supraponderală și fumătoare înrăită care a trăit până la 101 ani. Tot ce pot spune este că Charlie Boy are acum 70 de ani … Să ne trăiască regina mulți ani”, a mai spus liderul partidului Brexit.

Nu este prima dată când Farage l-a atacat pe prințul Charles, anterior a catalogat opiniile acestuia despre schimbările climatice drept „naive și nechibzuite în cel mai bun caz”.

Citeşte şi:

Nigel Farage o acuză pe von der Leyen că propune ”o formă actualizată” de comunism: ”Slavă Domnului că ieșim din UE”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste