Ce se întâmplă cu zborurile de la aeroporturi. Mai multe curse au fost anulate

11 ianuarie 2017 17:40

Ninsoarea a pus stăpânire pe Capitală. Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi vânt în rafale, care transportă zăpada la sol.

UPDATE ora 17.30. Un zbor a fost anulat şi alte două au înregistrat întârzieri de câte cinci ore, miercuri, pe Aeroportul Internaţional din Sibiu. Traficul s-a desfășurat în condiţii de iarnă, potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres.

„Zborul Tarom cu numărul RO311, de la Sibiu la Munchen, cu plecarea programată la ora 18,25, a fost anulat. Toţi pasagerii au fost rerutaţi pe zboruri alternative”, se arată în comunicat.

Zborurile Stuttgart – Sibiu şi Sibiu – Stuttgart au avut câte cinci ore întârziere.

„Aeronava Blue Air, care efectuează zborul de la Stuttgart spre Sibiu, cu numărul BMS330, având sosirea programata în mod normal la ora 14:00, va ajunge la ora 18:50. Din acest motiv, plecarea spre Stuttgart, respectiv zborul BMS329, programat la ora 14:35, va avea întârziere, noua oră anunţată pentru decolare fiind 19:30”,se mai arată în comunicat.

Aeronava care efectua zborul Wizz Air nr. W63778, care trebuia să sosească în cursul nopţii la ora 00,40 la Sibiu, a ajuns în jurul orei 15,00, cu o întârziere de 14 ore, a anunţat Nicoleta Boborodea, purtător de cuvânt al Aeroportului Internaţional Sibiu (AIS).


UPDATE ora 15:40. Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, conform unui comunicat de presă al Companiei Naționale Aeroporturi București.

Se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă. Unele zboruri înregistrează întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Din cauza condiţiilor meteo din România, compania Austrian Airlines a anulat zborul 768 Bucureşti – Viena, iar compania Tarom a anulat cursele 311/312 Bucureşti – Sibiu – Munchen – Bucureşti, 705/706 Bucureşti – Iaşi – Bucureşti, 201/202 Bucureşti – Chişinău – Bucureşti, 603/604 Bucureşti – Timişoara – Bucureşti şi 643/644 Bucureşti – Cluj Napoca – Bucureşti, pasagerii urmând să fie îmbarcaţi tot astăzi pe următoarele curse către aceleaşi destinaţii.


UPDATE ora 12:00. Șase zboruri ale companiei TAROM au fost anulate. Este vorba despre trei curse dus-întors Bucuresti – Timisoara, București – Chișinău și București – Cluj, conform unui comunicat al CNAB.


Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Ninsoarea a pus stăpânire pe Capitală: oamenii abia au putut circula printre nămeți

Ninsoarea a pus stăpânire pe Capitală

Ninsoarea a pus stăpânire pe Capitală

Ninsoarea a îngreunat circulația în Capitală. La primele ore ale dimineții, strzile nu erau deszăpezite, oamenii fiind nevoiți să circule prin nămeți, pe mijlocul șoselei sau pe liniile de tramvai.

IMG_20170111_070512

IMG_20170111_070531

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro