De Andreea Radu,

Ancheta în cazul morții tinerei arată că ea a apelat la ajutor profesionist cu opt luni înainte să moară. Medicul de familie a îndemnat-o să meargă la centrul medical „Tavistock and Portman Child and Adolescent Mental Health Service” din Londra.

Acolo, specialiștii i-au închis însă cazul, după ce terapeutul care s-a ocupat Rebekah și-a dat demisia de la locul de muncă, potrivit mirror.co.uk.

Astfel, copila a fost văzută o singură dată, fiind atunci etichetată ca agresivă, după ce și-a atacat colegii de școală după multe luni în care fusese de fapt victima hărțuirii.

Rebekah a sărit de pe pod pe 10 iulie 2016. Deși a avut intenția de a se sinucide, odată ce a ajuns în apă, ea a strigat după ajutor, dar a murit înecată.

Avocatul familiei tinerei a cerut ca instituția medicală care nu a ajutat-o pe Rebekah să fie investigată pentru proceduri greșite.


p:nth-of-type(6)”,”type”:”performPlaceholder”,”relativePos”:”after”}” data-placeholder-placeholder=”” data-response-start=”4407.0449999999255″ data-type=”placeholder”>

Nereguli revoltătoare: raportul oficial arată că Spitalul Ilfov a mințit publicul și că medicul fals a operat vreme de 10 ani!