Madeline și câinele ei, Mogie, au mers în zona Parcului Național Glacier pentru a face un traseu turistic. La un moment dat, însă, tânăra s-a rătăcit.
“Mă simt cam prost, sincer, pentru că am făcut o greșeală uriașă”, a explicat ea, spunând că nu a mai văzut semnele de pe traseu, însă nu s-a întors imediat. “Am mers cam 16 kilometri pe zi”, a mai spus tânăra.

Ea a fost găsită și salvată după șase zile pe care le-a petrecut în sălbăticie. “Câinele a fost alături de mine. Ne-am odihnit aproape două zile, deoarece într-o zi chiar nu mai puteam să mă mișc. A nins puțin”, a mai spus Madeline.

Tânăra a supraviețuit timp de șase zile după ce a băut apă din pârâuri. Ea a dormit în zonele dense, pentru a se asigura că nu o atacă vreun animal.
“Per total, tot ce aveam era un hanorac cu glugă, un tricou, lesa câinelui, câinele și cheile mașinii”, a mai explicat tânăra.

Când a fost găsită, tânăra chiar a reușit să facă mai multe glume și i-a întrebat pe salvatori dacă poate să meargă înapoi cu ei, prin sălbăticie. Aceștia au refuzat, însă, mai ales că tânăra era înfometată. Ea a fost transportată cu  un elicopter la un spital, unde a fost așteptată de familia ei.

Tatăl ei a spus că Madeline este o alpinistă experimentată și că știa că va fi găsită în siguranță. Ea a fost găsită la aproximativ 3,5 kilometri distanță de poteca traseului.

Citește și: Supraviețuitor în Himalaya. Un tânăr a fost salvat după 47 de zile, iubita sa a murit cu trei zile înainte

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani