De Mihai Niculescu,

Incidentul a avut loc joi noaptea, în satul Iureşti, comuna Todireni, în momentul în care cele două femei s-au întâlnit în apropierea casei vecinei, în vârstă de 42 de ani, relatează știri.botosani.ro.

Conflictul dintre ele era ceva mai vechi, și pornise de la mai multe reproșuri pe care bătrâna le adusese vecinei. Când s-a întâlnit, cele două femei s-au luat la ceartă.

De la înjurături s-a ajuns la ameninţări şi îmbrânceli, iar femeia mai tânără a luat în mână un topor, cu care şi-a lovit de mai multe ori adversara septuagenară peste cap şi faţă.

După ce a scăpat din mâinile agresoarei, bătrâna a sunat singură la 112, iar medicul de pe ambulanță a constat că avea traumatisme craniene şi faciale, cauzate de loviturile de topor. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Citeşte şi:

Ascunderea filmărilor cu haosul de la Colectiv, parte dintr-o mare mușamalizare! „Cineva din serviciile secrete mi-a spus că nu e bine să-l atacăm pe Arafat, că se zguduie statul”

Raed Arafat susține că n-a știut de filmul ascuns, dar folosește fotografiile făcute de același pompier operator de la Colectiv când predă „Managementul Dezastrelor” la Facultatea de Geografie!

Digi24: Procurorii au făcut două solicitări la ISU pentru imaginile filmate, dar au primit doar câteva cadre din interiorul clubului

O prezentatoare TV implicată într-un accident rutier violent în Pitești. Cine e tatăl ei
GSP.RO

O prezentatoare TV implicată într-un accident rutier violent în Pitești. Cine e tatăl ei

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă