Mergi direct la conținut »
Medicii i-au dat unei mame numai 6 ore de trăit. Ce s-a întâmplat apoi este un adevărat miracol
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Medicii i-au dat unei mame numai 6 ore de trăit. Ce s-a întâmplat apoi este un adevărat miracol

Medicii i-au dat unei mame numai 6 ore de trăit. Ce s-a întâmplat apoi este un adevărat miracol

O femeie a primit doar șase ore de trăit după ce i-a cedat ficatul, însă, în mod miraculos, a primit un organ fix în ultimele momente.

Nina Jaggers, o bunică în vârstă de 54 de ani din Marea Britanie, a suferit două atacuri de cord, în urma unei come induse, după ce organele ei au început să cedeze pe rând. Medicii i-au dat atunci doar 6 de ore de trăit, scrie Metro.

Mai mult decât atât, fiicelor femeii li s-a spus să se aștepte la ce e mai rău și să pună toate lucrurile în ordine, pentru că mama lor nu va mai trăi mult.

Totuși, numele ei a fost pus primul pe lista persoanelor care așteaptă un transplant, iar în mod miraculos, a apărut și donatorul.

„Să găsești un ficat în 24 de ore este incredibil… iar când fiicele mele au aflat starea mea, eu mai aveam doar 6 ore de trăit”, a spus Nina.

„Chiar și acum când ajung la clinică, doctorii și asistentele îmi zâmbesc și îmi spun că sunt un miracol”, a mai precizat femeia.

La o săptămână după ce a primit transplantul, Nina a fost externată. Ea speră acum să găsească familia donatorului pentru a-i mulțumi.


CITEȘTE ȘI: Ororile la care a fost supusă o fată de 14 ani de monstrul care a răpit-o. A violat-o, drogat-o și i-a pus la gât o zgardă electrică


FOTO: FACEBOOK

Close
Închide
  Close