De Mihai Niculescu,

Fata a sunat la 112 vineri dimineață, la 10,30, și a spus că a fost răpită, cu detalii identice din cazul crimelor de la Caracal. Fata a spus că este ținută într-o cameră care are ușa albă, iar pe fereastră vede o curte cu copaci, două tomberoane (unul albastru și unul galben) și niște câini liberi, relatează zch.ro.

”Colegii mei au localizat minora, în urma discuțiilor purtate cu aceasta și s-a stabilit că sesizarea nu se confirmă”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

”Minora a fost amendată cu 500 de lei, ca de altfel și mama acesteia, pentru că nu a supravegheat-o. De asemenea au fost întocmite două dosare penale, unul pentru lipsire de libertate pentru că asta s-a reclamat, și al doilea pentru inducerea în eroare a organelor judiciare”.

Dosarul penal pentru lipsire de libertate va fi clasat imediat, însă cel pentru inducerea in eroare a organelor judiciare ăși va urma cursul. În primul rând va fi realizată o expertiză medico-legală psihiatrică pentru a se stabili dacă fata a avut discernământ în momentul în care a sunat la 112.

Citeşte şi:

Mașina lui Gheorghe Dincă și alte două vehicule, ridicate de anchetatori din casa din Caracal

O nouă zi de căutări și săpături în curtea lui Gheorghe Dincă. Astăzi sunt așteptate rezultatele testelor ADN la oasele găsite în pădure

Raport în cazul Caracal: Anchetatorii au aflat cu cinci ore înaintea intervenției că telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112 făcuse în luna mai un apel către numărul lui Dincă

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION
HOROSCOP

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION