Mergi direct la conținut »
FOTO | O femeie a fost concediată după ce a anunțat că nu poate ajunge la serviciu pentru că fiul ei era grav bolnav Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O femeie a fost concediată după ce a anunțat că nu poate ajunge la serviciu pentru că fiul ei era grav bolnav

FOTO | O femeie a fost concediată după ce a anunțat că nu poate ajunge la serviciu pentru că fiul ei era grav bolnav

Crystal Reynolds Fisher, din Michigan, Statele Unite, și-a anunțat șefa că nu poate ajunge la serviciu pentru că fiul ei, în vârstă de 18 ani, se afla în spital, susținut în viață de aparate. 

În vara acestui an, femeia a trecut printr-un șoc atunci când băiatul ei a căzut la pat din cauza unei septicemii. Tânărul se afla în stare critică, iar Crystal, mamă a patru copii, și-a anunțat șefa că nu poate ajunge la serviciu, potrivit boredpanda.com.

Schimbul de mesaje dintre Crystal și șefa ei a fost postat pe rețelele de socializare și a devenit viral. „Bună Dawn, sunt Crystal. Te anunț că fiul meu este în continuare susținut de aparate așadar, până ce nu își va reveni nu voi putea ajunge la serviciu. Pot să te anunț când se va simți mai bine și mă voi putea întoarce la lucru fără probleme”, a scris femeia disperată.

Răspunsul șefei a fost neașteptat:  „Nu așa facem lucrurile, așa că îți accept demisia”.  Crystal nu s-a lăsat, încercând să-i explice șefei că fiul ei este într-o stare critică: „Bine și cum facem lucrurile când copilul meu se află pe aparate de susținere a vieții? Nu am zis niciodată că demisionez, să consider că mă concediezi?”.

Șefa nu a renunțat la ideea de o concedia pe Crystal, scriindu-i: „Dacă nu poți veni la serviciu înseamnă că demisionezi”.Replicile dintre cele două femei nu s-au oprit aici, iar Crystal și-a pierdut slujba.

Întâmplarea a ajuns însă la urechile directorului companiei. Acesta a anunțat că femeia nu și-a pierdut locul de muncă, dar șefa ei a fost concediată.

FOTO Gofundme.com


Averile parlamentarilor în 2018. Aleşii şi-au cumpărat case şi maşini, au primit donaţii de sute de mii de euro şi au făcut investiţii în titluri de stat


 

Close
Închide
  Close