MENIU CAUTĂ

O femeie a murit la șase zile după ce s-a căsătorit. Familia încearcă să afle ce i s-a întâmplat

Distribuie

Nicola Spencer, 42 de ani, a plecat din Marea Britanie în Insulele Canare, pe 11 septembrie, anul trecut, imediat după ce s-a căsătorit cu bărbatul cu care avea o relație de când erau amândoi adolescenți. La două zile după ce ajuns în luna de miere, în Spania, femeia a murit. 

Familia devastată încearcă cu disperare să afle ce anume i-a provocat moartea femeii. Ea se căsătorise cu șase zile înainte să moară cu Jason Nicholls, omul pe care îl cunoscuse atunci când avea 15 ani, potrivit Daily Mail.

Fiica lui Nicola, Rebecca Jones, 23 de ani, din Londra, a povestit că mama ei s-a simțit rău în dimineața în care a plecat din Londra spre Fuerteventura, dar a presupus că nu este nimic grav.

Ajunsă în Spania, Nicola nu se simțea bine deloc și a mers la doctor. Medicii i-au spus că este deshidratată și are o infecție urinară. I s-a pus o perfuzie pentru câteva ore și după-amiază a mers acasă pentru că se simțea mai bine.

În dimineața de 12 septembrie, Nicola și-a sunat familia și a spus că se simte mai bine. Dar mai târziu în acea zi, ea s-a simțit din nou rău și și-a anunțat sora că a cumpărat bilete de avion să se întoarcă acasa.

Cuplul era într-un zbor spre Aeroportul Gatwick pe 13 septembrie, dar avionul a fost direcționat spre Portugalia pentru că la jumătatea distanței Nicola a început să vomeze sânge. Ea a murit când avionul a aterizat pe aeroportul din Porto.

La șase luni de la tragedie, fiica Nataliei nu știe încă de ce a murit mama ei. Au fost făcute două autopsii, una în Portugalia și una în Marea Britanie. Ambele au fost inconcludente astfel că autoritățile au deschis o anchetă în cazul morții lui Nicole. Familia femeii urmează să primească un răspuns pe 27 martie.

Foto: Rebecca Jones


VIDEO/ Iulia Albu și-a găsit „nașul”: „Eu sunt Anamaria Prodan și pot să port orice”


 

Comentarii