Mergi direct la conținut »
O femeie de 72 de ani s-a măritat cu un puști de 19 ani pe care l-a cunoscut la înmormântarea fiului ei! "E un iubit minunat" Galerie foto
6imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie de 72 de ani s-a măritat cu un puști de 19 ani pe care l-a cunoscut la înmormântarea fiului ei! "E un iubit minunat"

O femeie de 72 de ani s-a măritat cu un puști de 19 ani pe care l-a cunoscut la înmormântarea fiului ei! „E un iubit minunat”

Almeda Errell, din Maryville, Tennessee, a trăit drama cumplită de a-și îngropa propriul copil, în urmă cu doi ani, dar tot atunci, în ziua înmormântării fiului ei, și-a cunoscut marea dragoste.

Gary Hardwick, în vârstă de 19 ani atunci, a pus ochii pe mama defunctului la funeraliile căruia mersese. Soarta i-a adus din nou față în față la o aniversare și aici Gary și-a luat inima în dinți și i-a cerut o întâlnire, a anunțat dailymail.co.uk.

După ce s-au întâlnit două săptămâni, băiatul a cerut-o în căsătorie, iar Almeda i-a spus „Da”. 

„Am fost măritată timp de 43 de ani, dar din căsătoria mea au lipsit săruturile, îmbrățișările, romantismul. Iubirea mea actuală e ca un vârtej”, a spus Almeda.

„Mereu ne complimentăm și ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră. Știi că ai întâlnit perechea perfectă atunci când nu vrei să pierzi acest sentiment. În fiecare zi facem lucruri mărunte unul pentru celălalt”, a mai spus Almeda.

N-au făcut sex până în noaptea nunții

Cei doi n-au avut relații intime până în noaptea nunții, iar Almeda l-a descris pe Gary drept un „iubit perfect”. Almeda a spus despre soțul ei care i-ar putea fi nepot că este foarte „matur pentru vârsta lui”.

Gary este mai mic de vârstă decât nepoții Almedei! Dar când a cunoscut-o pe Almeda tocmai ieșise dintr-o relație cu o femeie de 77 de ani. „Dacă iubești cu adevărat, vârsta e doar o cifră. Sunt deja doi ani de când sunt însurat cu sufletul meu pereche. Am știut de la început că el e sufletul alături de care vreau să-mi petrec restul vieții. Vârsta nu m-a intimidat deloc”, a mai spus Almeda.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

„Primul lucru care m-a atras la Almeda a fost frumusețea ei, ochii ei albaștri. Și personalitatea ei. Cu toată ființa m-a acaparat din prima zi”, a spus și Gary.

„Niciodată nu mi-au plăcut femeile tinere. Mereu am fost atras de femeile în vârstă. Când i-am spus bunicii mele, care m-a crescut, nu știam ce reacție va avea. Dar a acceptat”, a mai explicat Gary.

„Prima dată când am făcut dragoste a fost în noaptea nunții. A fost o experiență extraordinară. E o iubită minunată”, a încheiat Gary.


DISPREȚ! Primăria Gabrielei Firea, mai opacă decât cele din Londra, Berlin și Madrid! Singura instituție care nu explică pe ce cheltuiește banii cetățenilor pentru transportul urban

Close
Închide
  Close